Sziasztok.
Nagyon kedves, kulturált független biszex srácként keresek 40-55 éves, kulturált, elhanyagolt biszex férfibarátot, játszótársat.
Nagyon kedves, kulturált független biszex srácként keresek 40-55 éves, kulturált, elhanyagolt biszex férfibarátot, játszótársat.
Holnap reggel jön valaki a dunakeszi auchanba?
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Ma estére keresek autós passzív bi sràcot. Hely van. Írj privit. Esztergom környéke

Sziasztok!Szopást,szopatást kedvelő fiatal(max 25 éves)kimondottan lányos testalkatú travit keresek.
Sziasztok.Bi férfi tagu párt keresek,de írhat bárki,aki szeret cumizni.
Vasmegyében valaki? hokira..
Szolnok
Biszex érdeklődésű partnert keresek
siorac69@citromail.hu
Biszex érdeklődésű partnert keresek
siorac69@citromail.hu
Tisza-tónál cumiztatnék.
Bisex parok valaki ma napkozben ?bp es vonzaskorzeteben
Balatonmária-Marcali környékén 2 bi pasi keres bi srácot, párokat, csajt.
Vasmegyében faszverésre ismerkednék
Balaton déli part ? Szopós ribi lennék!
Megnéznék egy faszverést autoban,szabadban ma este 7-8 közt vagy holnap reggel Vecsés,Monor,Albertirsa környékén valahol
Sziasztok Pesten nem ugrana be valaki a hétvégén ? Az éjjel ? Kiváncsi hetero ? Szopnék is szívesen
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Ha valaki szeretne bármit is egy 29 éves biszex kamionsofőrrel ma este Miskolcon, akkor az írjon nekem

Bp-n, vagy Pm Szob és környéke, keresnék, és szeretnék megismerni, ápolt férfit(kor, alkat, nem lényeg) akit érdekel egy 50+-os nős bi uni aktiv. Magas nagydb full szőrös testü, borostás arcu, fejü ffi.Szeretnék szopni, szopatni, de akár csak én viszonzás nélkül is. Jó lenne rendszeres, komoly megbízható személy, de a random dolgok is érdekelnek. Helyem nem igazán van, de tágas automban, vagy autódban szivesen találkozom. Irj ha te is ezt keresed és szimpatikusnak találsz.
Nyiregyhazan este keresek aktiv pasit aki szopatna
Igényes teljesen szőrtelen vagyok
rendszeresen is
Igényes teljesen szőrtelen vagyok
rendszeresen is
Most Mosonmagyaróvár környékén valaki?