Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van
Szopnék szopatnek Budán írj
Szeged környékén valaki ?
Ápolt, fiatal fiút keresek masztira. Viszonoznod nem kell, csak kiélvezned. Nyíregyháza környékéről várom a jelentkezőket.
Ma estére, éjszakára keresek aktív partnert, aki szopatna. Hely szükséges Budapesten (leginkább 15, 14, 4 kerület), vagy autó. Többes sincs ellenemre. Továbbiak a profilomon.
Debrecenbe férfias diszkrét pasival masztiznék és ha van kedve kényeztetném orálisan Is.
Sziasztok,ma este valaki? diszkrét, biztonságos kaland érdekel, helyem van Szentendrén
Debreceni vékony srácokat keresek.
Miskolvon szopnék helyem van
Aszódon szopatnék ma. 34 éves,aktív bi vagyok.
13.kerbe biszex pasi?
Jelenleg nagyon izgat, az olyan szex ahol végig bevan kötve a szemem, már amikor bejossz a lakásba akkor is, szopathatsz, seggem kiprobalhatod és szét baszhatod. A végén gatya fel és go, én csak utána veszem le a kendőt. Így sosem fogom megtudni ki voltál. Engem ez most így nagyon izgatna. Kifejezetten kanos, nagy vastag faszu, némileg perverz és analsexet kedvelő igényes pasit keresek. Én is jól nézek ki, igényes, helyes, vékony, sportos, formás seggu fiu vagyok. Sopronban van helyem. Ha érdekelne így, ilyesmi jelezd légyszi.
Jelenleg nagyon izgat, az olyan szex ahol végig bevan kötve a szemem, már amikor bejossz a lakásba akkor is, szopathatsz, seggem kiprobalhatod és szét baszhatod. A végén gatya fel és go, én csak utána veszem le a kendőt. Így sosem fogom megtudni ki voltál. Engem ez most így nagyon izgatna. Kifejezetten kanos, nagy vastag faszu, némileg perverz és analsexet kedvelő igényes pasit keresek. Én is jól nézek ki, igényes, helyes, vékony, sportos, formás seggu fiu vagyok. Sopronban van helyem. Ha érdekelne így, ilyesmi jelezd légyszi.
Sziasztok, holnap délutan/este valaki hellyel a III. vagy XIII. ker kõrnyéken kölcsönös orálra?
Kimondottan, csak aktív pasit, srácot keresek, kiadós sexre! Érd-Bp. és környékéről!! vakik???? Várom a jelentkezéseket!!
Sziasztok
Vecsés környékén szopatnék!!
Szopni imádot keresek Ózd 50kmes körzetében mehet kocsonos is
Szopnék most! A Komjádi uszodánál van helyem 14 oráig!

Ma 18 óra körül szopatnék Aszódon autómban.
34 éves,aktív bi vagyok.
34 éves,aktív bi vagyok.