Sziasztok, holnap délutan/este valaki hellyel a III. vagy XIII. ker kõrnyéken kölcsönös orálra?
Kimondottan, csak aktív pasit, srácot keresek, kiadós sexre! Érd-Bp. és környékéről!! vakik???? Várom a jelentkezéseket!!
Sziasztok
Vecsés környékén szopatnék!!
Szopni imádot keresek Ózd 50kmes körzetében mehet kocsonos is
Szopnék most! A Komjádi uszodánál van helyem 14 oráig!

Ma 18 óra körül szopatnék Aszódon autómban.
34 éves,aktív bi vagyok.
34 éves,aktív bi vagyok.
Párt keresek ahol a hölgy teleélvezett pinusát kinyalhatom!
Sziasztok! Mostanában valaki a 2. kerületben?
Sziasztok! Ma estére keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező, ápolt, diszkrét férfit, aki csatlakozna párosunkhoz orál örömökre.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Vas megyében ma valaki?
Kecskeméten szopnék egy jót ma

Számba durranna most valaki aki nagyon, nagyon tele van? Gödöllőn van most helyem. Lehettek többen is.
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit, térdelnék fasszal a számban.
Domina nőt keresek Békés megyeben, vagy Békéscsaban.
Dominans pár, travi, vagy aktív pasi is érdekel.
Én 30as bi pasi vagyok.
Dominans pár, travi, vagy aktív pasi is érdekel.
Én 30as bi pasi vagyok.
Nyíregyházi aktív pasi?
Sziasztok.
Nagyon kedves, kulturált független biszex srácként keresek 40-55 éves, kulturált, elhanyagolt biszex férfibarátot, játszótársat.
Nagyon kedves, kulturált független biszex srácként keresek 40-55 éves, kulturált, elhanyagolt biszex férfibarátot, játszótársat.
Holnap reggel jön valaki a dunakeszi auchanba?
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.