Szopnék gecit nyelnék egyoldalúan. Valaki?
Ma délutánra keresek egy aktív pasit akit sexy fehérneműben várok Nagykőrös és környékéről fogadni tudok
Írtam privit
(Ez egy válasz Csabi73 üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 27. hétfő 09:59

Ma délutánra keresek egy aktív pasit akit sexy fehérneműben várok Nagykőrös és környékéről fogadni tudok
Kedden délelőttre keresek Pesten hellyel rendelkező srácot farokveresre és szopásra.
31 éves bi paso vagyok keresek aktív pasit aki fel avatná a popsimat szopni már szoptam szeretek is! Olyan kell aki szabadban is meg tennék vagy ha van kocsija ott helyem nincs nem vagyok független ennek tudatában írj!
Szopnék Bp-n ma.Írj ha lenne kedved.Napközben is,hely van.Lehetsz bi meleg hetero
Holnap (kedden) Bukfurdon a szauna vilagban valaki?
Dunakeszi Auchan GloryHole ban keresek szép faszt ma délelőtt
Szopass és dugj is!
Szopass és dugj is!
Hali!
Most dèlelőtt Èrd környèkèn szopna valaki egy mèretes faszt?
Most dèlelőtt Èrd környèkèn szopna valaki egy mèretes faszt?
30 évesig srácot keresek. Kezdő is lehet.Békéscsaba és környéke.
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van
Ma délutáni időtöltésre keresek egy aktív pasit Nagykőrös és környékéről fogadni tudok
Debrecenbe férfias pasival masztiznék faroksimi játék és ha van kedve orálisan kényeztetném
Marcali környékén kölcsönös farokverés?
Csepelen buszsofőrt szopatnék
A mai napra keresek pasit akit szophatok vagy csak síkosítós kézzel megfejhetek. 40 éves magas férfias pasi vagyok. Ha csak kivernéd előttem az is érdekel.
Csak olyan írjon aki el is jön
Csak olyan írjon aki el is jön
Idősebb úr/urak farkát rendszeresen szopnám, popsimban érezném. Élvezz ahova szeretnél. Csók, smár alap, piss is jöhetne.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Sziasztok! Ma reggel -délelőtt valaki/k Pécsen?