Szia
Csatlakoznék szívesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 25. szombat 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 25. szombat 11:10
Csatlakoznék szívesen

Törölt felhasználó (4591532)

Sziasztok! Ma estére keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező, ápolt, diszkrét férfit, aki csatlakozna párosunkhoz orál örömökre.
Nyiregyhazan este keresek aktiv pasit aki szopatna
Igényes teljesen szőrtelen vagyok
rendszeresen is
Igényes teljesen szőrtelen vagyok
rendszeresen is
Holnap napközben azaz kedden nyíregyházán keresem partnerem. Helyem és kocsim sincs sajnos.
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Ma délutánra keresek egy aktív pasit akit sexy fehérneműben várok Nagykőrös és környékéről
Üdv. Szegeden tud valaki glory holet?
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár, hely van
Ráckeve környéken valaki hely van
Szopnék Bp. Most helyem van
Ki szopna szét teli van nagyon! Bp.
Kecskeméten szopnék szopatnék borotvált parnert
Passzív, alárendelt szerepet kedvelő, jó fenekű, szexcentrikus pasi vagyok, aki igényli ha a partnerei megfelelő intelligenciával is rendelkeznek.
Ha egy odaadó, csak rád figyelő pasira vágysz keress meg.
Kényszerfrancia, mélytorok és kellemesen táguló popsim vár.
Kizárólag önálló búvóhellyel rendelkező, partnert keresek !
Ha egy odaadó, csak rád figyelő pasira vágysz keress meg.
Kényszerfrancia, mélytorok és kellemesen táguló popsim vár.
Kizárólag önálló búvóhellyel rendelkező, partnert keresek !
Sziasztok. 23 eves macis srác vagyok. Mai napra keresem aktiv perverz partneremet. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha erdekel a dolog.
Szopnék gecit nyelnék egyoldalúan. Valaki?
Ma délutánra keresek egy aktív pasit akit sexy fehérneműben várok Nagykőrös és környékéről fogadni tudok
Írtam privit
(Ez egy válasz Csabi73 üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 27. hétfő 09:59

Ma délutánra keresek egy aktív pasit akit sexy fehérneműben várok Nagykőrös és környékéről fogadni tudok
Kedden délelőttre keresek Pesten hellyel rendelkező srácot farokveresre és szopásra.
31 éves bi paso vagyok keresek aktív pasit aki fel avatná a popsimat szopni már szoptam szeretek is! Olyan kell aki szabadban is meg tennék vagy ha van kocsija ott helyem nincs nem vagyok független ennek tudatában írj!
Szopnék Bp-n ma.Írj ha lenne kedved.Napközben is,hely van.Lehetsz bi meleg hetero
Holnap (kedden) Bukfurdon a szauna vilagban valaki?