Miskolc -Ózd ! Ma este meglátogat egy jó nagy kemény farku pasi !
Kisvárda-M3-Bp valaki ma?
Aktív srác most?
hármasra keresünk kortól függetlenül pasit átlagos-sportosat
Popsim,mint gecitartály,rendszeres többszöri feltöltőit keresi.
Igényes, kulturált független férfiként keresnék Budapesten nős, biszex srácot rendszeres találkához.
Szopatnék Szombathelyen
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van
Ma, szerda, és csütörtök este 9 után pasival találkoznék Zalaegerszegen. Privátban írj. Lightosabb dolgok érdekelnek.
Vas megye?
Nyíregyházánn, nagyfarkú igényes aktiv pasit keresek aki rendszeresen szopatna , egy igényes teljesen szőrmenten bi passziv pasit.
Veszprém környékén szopatnálak.
Szia én ráérek ha érdekel irjbrám privátba
(Ez egy válasz zolika80 üzenetére (2022. 07. 12. kedd 05:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma valaki a Kálvin tér közelében? Szopatnék, veretném. Hely vagy autó kellene.
Ma dèlelőtt valaki Gyöngyösön?
Most!!!
11ker Bocskai úton aktív srác van?bringás futár esetleg: akit le lehet rántani???
Privátba írj!!!
11ker Bocskai úton aktív srác van?bringás futár esetleg: akit le lehet rántani???
Privátba írj!!!
Sziasztok!
Keresek egy vagy több pasit akik szívesen rám élveznének. Előny ha extra mennyiségű adagod van, még jobb ha többen vagytok!
Akit érdekel írjon üzenetet!
Keresek egy vagy több pasit akik szívesen rám élveznének. Előny ha extra mennyiségű adagod van, még jobb ha többen vagytok!
Akit érdekel írjon üzenetet!

Valaki most 6.keruletben?
Sziasztok!
Kedd reggel/délelőtt 10 óra környékén valaki rá ér?
Én 22 éves passzív vagyok, van hely.
Kedd reggel/délelőtt 10 óra környékén valaki rá ér?

Sziasztok! Kazincbarcika és közeli vonzáskörzetében keresek aktív, idősebb pasit akit viszonzás nélkül leszophatok.