Sziasztok! Ma este passzív Gyöngyösön lenne aki leápolna?
3masra keresünk most egy aktív srácot Sopronban.
Egy fiatal, osztrák aktiv haverral keresünk egy aktív kanos fiut akivel közösen bassza az a passzívat.
Egy fiatal, osztrák aktiv haverral keresünk egy aktív kanos fiut akivel közösen bassza az a passzívat.
valaki keres veszprém környékén aktv srácot?
Sziasztok! Ma este passzív Gyöngyösön lenne aki leápolna?
Most valaki XI-XXII ker ?
Mára passzív, de szopható férfit keresek. Hely megoldott, diszkréten, Budapest 2. kerületében.
Érden szopatnék. Helyem nincs.
MASSZŐRT KERESEK MINDEN JÓRA ,NÓGRÁD MEGYE PEST. HELYEM VAN .
Szeretem az idősebb farkat a számban, popsimban. Ehez keresem rendszeres partnerem, aki szeret szopatni, s dugni.
Sziasztok. Párral ismerkednek mindkét fél örömére. Esztergom és környéke
Ma késő este vagy Holnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok! Holnap délután aktív pasit keresek Budapesten
légy sportos, igényes és szeress szopatni!

Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Ma este biztonságos kaland?

Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt. Biszex pasi vagyok. Szopass keményen, alazz.
Most szopnék szopatnék Kecskeméten
sziasztok ma 2 körül keresek újpest közelében hellyel vagy kocsiban találkozni hajlandót. Én bi kezdő vagyok de kipróbálnék bármit.
Ma délután, este felé normális bi pasi? Részletek a társkeresős lapomon. Hasonló kitöltött adatlapod neked is legyen képpel vagy tudjküldeni.
Délutáni kölcsönös kielégüléshez keresek partnert budapesten.
Szopnék szép kemény faszt végig, Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén helyem van de minden jóban benne vagyok.
Sziasztok! Megpróbáljuk megint a keresést.Szeptember végi Mezőkövesdi nyaralásunkhoz keresünk 1 éjszakára UNI BI Férfit vagy Ilyen tagú párt. Nemdohányzó szőrtelen értelmes embereket keresünk 35-55 év között Borsod és környező megyéiből keresünk: Budapestről és dunántúlról nem keresünk!!!. Mail és skype van.Molett pár vagyunk.Olvasd el és értelmezd hogy kit és honnan keresünk kamusok heterók idősek hanyagoljanak.