Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Ma este biztonságos kaland?

Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt. Biszex pasi vagyok. Szopass keményen, alazz.
Most szopnék szopatnék Kecskeméten
sziasztok ma 2 körül keresek újpest közelében hellyel vagy kocsiban találkozni hajlandót. Én bi kezdő vagyok de kipróbálnék bármit.
Ma délután, este felé normális bi pasi? Részletek a társkeresős lapomon. Hasonló kitöltött adatlapod neked is legyen képpel vagy tudjküldeni.
Délutáni kölcsönös kielégüléshez keresek partnert budapesten.
Szopnék szép kemény faszt végig, Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén helyem van de minden jóban benne vagyok.
Sziasztok! Megpróbáljuk megint a keresést.Szeptember végi Mezőkövesdi nyaralásunkhoz keresünk 1 éjszakára UNI BI Férfit vagy Ilyen tagú párt. Nemdohányzó szőrtelen értelmes embereket keresünk 35-55 év között Borsod és környező megyéiből keresünk: Budapestről és dunántúlról nem keresünk!!!. Mail és skype van.Molett pár vagyunk.Olvasd el és értelmezd hogy kit és honnan keresünk kamusok heterók idősek hanyagoljanak.
Marcali környékén bisex nőt keres 2 bi pasi.
Jàszàrokszàllàson valaki?
Miskolc -Ózd ! Ma este meglátogat egy jó nagy kemény farku pasi !
Kisvárda-M3-Bp valaki ma?
Aktív srác most?
hármasra keresünk kortól függetlenül pasit átlagos-sportosat
Popsim,mint gecitartály,rendszeres többszöri feltöltőit keresi.
Igényes, kulturált független férfiként keresnék Budapesten nős, biszex srácot rendszeres találkához.
Szopatnék Szombathelyen
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van
Ma, szerda, és csütörtök este 9 után pasival találkoznék Zalaegerszegen. Privátban írj. Lightosabb dolgok érdekelnek.
Vas megye?