Igen. Itt vagyok ragyogok!
(Ez egy válasz Kotelnekall üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki hellyel Budapesten vagy környékén?
Sziasztok! Lenne pasi aki nagy mennyiséget lő, meg tudja mutatni videón és rámverné?
13-ker valaki?
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Pesten biszex fiu?
Sziasztok,
Szentendre és kke?helyem van
Szentendre és kke?helyem van
Hétfőn napközben Kecskeméten szopnék szopatnék
Nekünk egy picit közelebb van Szeged, vakra mi sem mennénk, de azért hajlandóak vagyunk áldozni, ha valami különlegesség kinéz
Lehet + 150 km-t már nem tennénk meg... de lehet, hogy mégis
(Ez egy válasz Tatabanya_IsmPar üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 18:26

Jól hangzik rais néztünk, de nekünk csak most derült ki, hogy Szegeden van ami tőlünk nagyon messze...

Mi egyik helyen sem voltunk, ezért is az érdeklődés. 3majommal beszéltünk, ott múltkor több mint 10en voltak, jellemzően párok, crossdresser nem volt és fel sem merült, hogy legyen. De ez a házigazdák infója, amit nem árt, ha valaki más is megerősít.
Dolcevel kapcsolatban nagyon nagy a csönd. Mintha nem is létezne. Ma mész kíváncsian várjuk a beszámolót. (Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 17:48

Dolcevel kapcsolatban nagyon nagy a csönd. Mintha nem is létezne. Ma mész kíváncsian várjuk a beszámolót. (Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, én egy héttel korábban a 08.05-én a Dolce vita nevű helyre megyek bisex swinger buliba. Bisex partin most leszek először, de remélem lesz sok bi kandúr, akik megdugnak. Én női fehérneműben, crossdresserként megyek, a 3majomban is lesz erre lehetőség? Köszi
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes!
Jól hangzik rais néztünk, de nekünk csak most derült ki, hogy Szegeden van ami tőlünk nagyon messze...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 14:45

Törölt felhasználó (4342562)

Sziasztok! Aug 12-én pénteken 3majomban lesz mindkét részről biszex pároknak buli! Van bárkinek tapasztalata ezzel a rendezvénnyel kapcsolatban?
(még mielőtt biszex szóló srácok tömegei ajánlanák fel a segítségük, mi normál testalkatú párokat keresünk. És ez a rendezvény is azért lehet érdekes, mert nem kell keresgélni, csak odamenni és játszani párokkal. Szóval informálódni szeretnénk.)
(még mielőtt biszex szóló srácok tömegei ajánlanák fel a segítségük, mi normál testalkatú párokat keresünk. És ez a rendezvény is azért lehet érdekes, mert nem kell keresgélni, csak odamenni és játszani párokkal. Szóval informálódni szeretnénk.)
Miskoc környéke?
Budapesten most valaki laza kalandra? Hely ok.
Kinek integetsz?
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Most valaki tiszaúj-miskolc? Szopnék szorgosan!
Sziasztok, én egy héttel korábban a 08.05-én a Dolce vita nevű helyre megyek bisex swinger buliba. Bisex partin most leszek először, de remélem lesz sok bi kandúr, akik megdugnak. Én női fehérneműben, crossdresserként megyek, a 3majomban is lesz erre lehetőség? Köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 14:45
Törölt felhasználó (4342562)

Sziasztok! Aug 12-én pénteken 3majomban lesz mindkét részről biszex pároknak buli! Van bárkinek tapasztalata ezzel a rendezvénnyel kapcsolatban?
Masszőr Békés megyében?
Budán szopatnék szopnék, fenekem is kezelheted! Van helyem.