Sziasztok, Debrecenből tartok Tatabányára, M3 mentén, Ikea környéken keresem szopni vágyót. Vagy ha szeretnéd, harisnyás lábaim is kényeztethetőek, szívesen dugók is nőiben, de csak női rucisat.
Veszprém környékén szopatnék.
Szolnokon szopnék
Nagykanizsán holnap szopnék egész nap ráérek és helyem is van !
Sziasztok! Szopnék ma napközben.Bp hely van.Írj ba szopatnàl egy jòt

Sziasztok! Székesfehérváron keresek pasit, vagy bi párt!

Szabolcs megye - borotvált jó méretű pasit keresnék- verném szopnám farkad - helyem van
diszkréció adott elvárt !
diszkréció adott elvárt !
Debrecen Vekeri ma reggel 8kor térdelnék háltsó parkoló
Biszex férfivel találkoznék kölcsönös orálra akár ma is a reggeli órákban. Budapesten.
Túlmozgásos a csávó. Naponta tízszer felteszi a kezét, bár nem kérdezték.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 18:15
Törölt felhasználó (4326632)

Kinek integetsz?
Igen. Itt vagyok ragyogok!
(Ez egy válasz Kotelnekall üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki hellyel Budapesten vagy környékén?
Sziasztok! Lenne pasi aki nagy mennyiséget lő, meg tudja mutatni videón és rámverné?
13-ker valaki?
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Pesten biszex fiu?
Sziasztok,
Szentendre és kke?helyem van
Szentendre és kke?helyem van
Hétfőn napközben Kecskeméten szopnék szopatnék
Nekünk egy picit közelebb van Szeged, vakra mi sem mennénk, de azért hajlandóak vagyunk áldozni, ha valami különlegesség kinéz
Lehet + 150 km-t már nem tennénk meg... de lehet, hogy mégis
(Ez egy válasz Tatabanya_IsmPar üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 18:26

Jól hangzik rais néztünk, de nekünk csak most derült ki, hogy Szegeden van ami tőlünk nagyon messze...

Mi egyik helyen sem voltunk, ezért is az érdeklődés. 3majommal beszéltünk, ott múltkor több mint 10en voltak, jellemzően párok, crossdresser nem volt és fel sem merült, hogy legyen. De ez a házigazdák infója, amit nem árt, ha valaki más is megerősít.
Dolcevel kapcsolatban nagyon nagy a csönd. Mintha nem is létezne. Ma mész kíváncsian várjuk a beszámolót. (Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 17:48

Dolcevel kapcsolatban nagyon nagy a csönd. Mintha nem is létezne. Ma mész kíváncsian várjuk a beszámolót. (Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, én egy héttel korábban a 08.05-én a Dolce vita nevű helyre megyek bisex swinger buliba. Bisex partin most leszek először, de remélem lesz sok bi kandúr, akik megdugnak. Én női fehérneműben, crossdresserként megyek, a 3majomban is lesz erre lehetőség? Köszi