Sziasztok dél pesten lenne kedve nagyméretű fiúnak megmutatnia magát nekem ( a páros férfi tagjanak) parom jelenléte nélkül a mai nap folyamán. Helyem van. Max közös hoki jöhet szóba.
PM-ve várom a választ. Köszönöm
PM-ve várom a választ. Köszönöm
Hali, ma delutan 5-6 kozott Pencen leszek. Esetleg nincs a kornyeken egy szaporito szerv amit ki lehet oralisan elegiteni?
Privatban irj
Privatban irj
Sziasztok! Ma napközben Nyíregyházán hellyel rendelkező,nem dohányzó türelmes aktív/uni?
Balatonmária-Marcali környékén 2 bi pasi beszállna bi párokhoz, vagy közös farokverés bi sráccal.
Ma délelőtt valaki Szigetszentmiklóson?
Ma Győrben szopnék, élvezni fogod ..
Ma reggel Kecskemétről Paksra elkisérhetne valaki.
(Ez egy válasz szaczi üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok fiatal 30 éves macis alkatu ápolt normális pasi vagyok és bi fiúkkal ismiznek Debrecenben szívesen ki próbálnák mindent amihez akkar neked is kedved van !
Nincs itt egy fiatal(20-25 éves)lányos testalkatú srác aki beöltözne szexi csajos ruciba és imádná ha úgy szopatnám?
Sziasztok!
Ma valaki Nagykanizsán?
Helyem van!
Ma valaki Nagykanizsán?
Helyem van!
Monor-Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi hely van 14-20 óra között rá érek.
Ma délelőtt Szigetszentmiklóson szeretnék találkozni valakivel. Kis játék lenne a cél.
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár. Képek, videók profilon
Sziasztok! Miskolci normális pasikát pasikat keresek
Én az vagyok
HIszem hogy te is itt vagy

Holnap délelött Miskolcon szopnék helyem van!
Sziasztok.
Ma este bi pár?
Uniszex biszex.
Szeretek szopni .szopatni dúgni.
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni spermát.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni is tudok.
Bi férfitagú pár?
Pest fejér komárom megyébe utazni tudok.
És fogadni is tudok.
Csak párt keresek.
Ma este bi pár?
Uniszex biszex.
Szeretek szopni .szopatni dúgni.
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni spermát.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni is tudok.
Bi férfitagú pár?
Pest fejér komárom megyébe utazni tudok.
És fogadni is tudok.
Csak párt keresek.
Holnap reggel fél 9-9körül szopnék Dunaharaszti-Bugyi közt
Érden szopatnék.
Holnap Kecskemétről Paksra elkisérhetne valaki.
Szívesen szopiznék ma Szeged és 15km es körzetében. Lenne kedve valakinek? Helyem nincsen csak autom vagy hozzád