Holnap napközben a 11ker Bocskai úton aktív srác lenne???
Hely van. Privátba írj!!!
Bonyolultak kíméljenek!
Hely van. Privátba írj!!!
Bonyolultak kíméljenek!
Biszex horgasz havert keresek, az orszeg kozepso reszebol! Csatorna pecas vagyok, a termeszetes vizeket kedvelem!
RSD, XXX- as csatorna, DVCS, ejszakai satras horgaszatban is benne vagyok!
Diszkrecio fontos, es biztositom!
RSD, XXX- as csatorna, DVCS, ejszakai satras horgaszatban is benne vagyok!
Diszkrecio fontos, es biztositom!
Sziasztok ..Szfehvár +- 15 km ,, NEM TÁVOLABB !!! bi uni vagy passzív inkább.. 30 év max vagy jóval alatta mindhármunk örömére...szombatra délelött..ne ide írj és merj eljönni...sok a dumagép belőlük elég....
Borzavár és közelében egy normális partner? Szívesen kalandoznék…
Sziasztók !
Biszex bulihoz csatlakoznék !
Biszex bulihoz csatlakoznék !
Normál testalkatú, mindkét részről biszex párral szívesen kerülnénk közelebbi ismeretségbe. Akár most pénteken is Szegeden a 3majomban a full bi partin, de egyébként is.
Pénteken délelőtt találkoznék aktív pasival!Györ +50 km!
Budapesten ma valaki? Hely ok, de lehet szabadban is.
Csütörtök-Péntek késő este vagy Péntek-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Holnap délelőtt Nyiregyháza állomás környékén leszek, valakin segítenék kézzel/szájjal

Pénteken valakinek van kedve talalkozni akinek helye is van? Lehetoleg Bp
Sziasztok. Most vasút Lébény?
Ma este közös hoki Budapesten?
Ápolt srácot leszopnék ma, kocsiban, szabadban, szexmoziban. Képed legyen, nekem is van videóm (is). De benne lennék egy közös kurv@zásban is.

Békés megye? Aktívat keresek!
Valaki aki fel vennw kocsival a 13.ker marina part és el vinne a 19be? Közben pedig jatszadozna a farkammal? Tele van nagyon

Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj! Vidékre is megyek
Sziasztok! Valaki most az Árpád híd környéken aki találkozni szeretne ? 40 es sportos kezdő bi vagyok!
Sziasztok!
Holnap valaki Veszprém és környéke?
33 éves bi srác vagyok
Holnap valaki Veszprém és környéke?
33 éves bi srác vagyok
Jó lenne, csak a tavolság van!
(Ez egy válasz Fuckinger üzenetére (2022. 08. 10. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)