Most Miskolc környékén valaki
Most indulok Miskolc, Budapest M3 son. Valaki szopni, szopatni ezen útvonal környékén?
Sziasztok! Aug. 14-15-16.szegeden nyaralok!kèső este, èjszaka, biszex kalandit keresnèk! Nős vagyok, titokaban
Most Budapesten valakit megkúrnék.
Valakit leszophatok vagy megbaszna most éjszaka Budapesten? Helyem vagy kocsim nincs erre a célra. Vagy nálad vagy kocsidban, egyéb helyen. 40-75 éves kor közöttit keresek. Macis, nagyon ducisok előnyben. Írj privit és tali! Könyves K krt-nál vagyok. Reggel 4-ig üzenhetsz, elérhető vagyok.
Nagy farku pesti fiuk?
Kolcsonos oralt keresek pest megyebe. Csak keppel es helyel rendelkezok levelet varom!
Senki nincs?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 01:14
Törölt felhasználó (4564862)
Valakit leszophatok vagy megbaszna most éjszaka Budapesten? Helyem vagy kocsim nincs erre a célra. Vagy nálad vagy kocsidban, egyéb helyen. 40-75 éves kor közöttit keresek. Macis, nagyon ducisok előnyben. Írj privit és tali! Könyves K krt-nál vagyok. Reggel 4-ig üzenhetsz, elérhető vagyok.
ma délelőtt 9 körül szopnék Dunaharaszti,Bugyi közt valahol autoban,szabadban
Miskolcon ma délelőtt van aktív srác?
Ma délelőtt valaki hellyel Budán?
Marcali-Keszthely környékén bisex csajt, párt, srácot keres két pasi.
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Kecskeméti párt keresek
Sziget fesztiválon valaki?
Szegeden ma aktív?
Sziasztok, leszopnék ma valakit Dombóvár környékén.
Kölcsönös szopás Komáromban?

matea74