Veszprémben ma srác?
Sziasztok! 10 óra körül szívesen kényeztetnék egy ápolt partnert a kifutó végénél.
Van helyem is
(Ez egy válasz seminemjo üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Marcali környékén 2 pasi keres srácokat közös farokveréshez.
Idős passzív Budapestit keresek közös masztira. Korod írd meg
Szopnék lovagolnák aktívat keresek Szfvár Bicske Tatabánya
Szopnálak
(Ez egy válasz futatto üzenetére (2022. 08. 16. kedd 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Bisex férfit, bisex férti tagú párt keresek. Békéscsaba és kōrnyéke!
Szexet keresek ma estére. Minden érdekel.
Írj ha érdekel
Írj ha érdekel
Sziasztok,
Holnap este ,vagy péntek este valaki ?
Helyem van, 30 éves diszkrét sportos bi uni srác vagyok
Holnap este ,vagy péntek este valaki ?
Helyem van, 30 éves diszkrét sportos bi uni srác vagyok
Holnap délelőtt, Szeged-Baja közt autós kaland?
Hétfőre szopót keresek nyiregyen!
hali inkább passziv vékony keresi aktiv állandó nös csendes partnerét ,,,,
Kerestem már én is, teljesen reménytelen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 17. szerda 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 17. szerda 16:37
Törölt felhasználó (4482212)

Sziasztok. Ma 17 után Nyírbátor és környékén , esetleg Nyiregyig elmegyek. Szopnék egy szép nagy teli faszt.
Fiatal, vékony, szőrtelen Biszex pasit keresek pasinknak!
Csinos seggű pesti fiut keresek!!!!
A héten szabad estéimre keresek egy kan párost Budapesten kellemes kikapcsolódásra (leginkább szopásra, de nyitott vagyok análra is). 18-40 közötti, átlagos/sportos/kigyúrt/erős testalkattal. Hely szükséges (egyébként péntek estétől vasárnap hajnalig nálam is megoldható). Írj privátban.
Szia! Gyere le Gyomára. Én nem horgászok, de leszopnálak a sátradban. Ott sok horgászhely és holtág van.
(Ez egy válasz zolee44 üzenetére (2022. 08. 17. szerda 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 17. szerda 16:51

Biszex horgasz havert keresek, az orszag kozepso reszen! Ejszakai satras peca is ok, kocsi van utazni tudok!
Privatban jelentkezz!
Privatban jelentkezz!
Sziasztok! Teljesen kezdő, sportos, budapesti passzív srácként keresnék péntek estére kalandot.
Keresett partner: határozott, érettebb (kb. 45-60 éves), teltebb férfi vagy izmos férfi.
Az álom egy pár lenne, akikhez a férfi örömére csatlakoznék.
Keresett partner: határozott, érettebb (kb. 45-60 éves), teltebb férfi vagy izmos férfi.
Az álom egy pár lenne, akikhez a férfi örömére csatlakoznék.
Szia-sztok..Szfehérvár szombati napra bi passzív fiút 30 alatt keresünk,.mindenki mindenkivel..távolból ne..privtba írj.