Debrecenben férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan kölcsönösen is lehet, ha csak megcumiztatnál és mindenki megy a dolgára oké. Kor alkat mindegy csak ápolt legyél. Diszkréció adott és elvárt.
Fiatal, szőrtelen Biszex pasit keresünk...
Olyan aktív/bi srácokat keresek, akikkel ki tudunk egy 3-4 fős kis csapatot alakítani eszement dugó bulikhoz smile 20-50 közötti nős apucik a kedvenceim és én is az övéké.. hely megoldható bp belváros. Dupla anál jeligére. Pussz
Holnap (08.22) Monor környékén kiszívatnám és nyeletném 17x5-ös tartalmát.
Csak akkor írj ha nyeled.
Csak akkor írj ha nyeled.
Ma este-----------Aktív havert szeretnék, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Siófokon, környékén bi kalandra valaki?!
Sziasztok.Bi férfi tagu párhoz csatlakoznék,de írhat bárki,aki szeret szopni.Szabolcs megye.
Valaki ajka Devecser környékén?
Pest - kövesd m3 vonalon ma valaki? (Bi passziv)
Dányból szokott lenni itt valaki???
Privátba írj.
Privátba írj.
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Ma reggel 9 óra Szfváron korház fás parkólóban szopnék kocsiban
Holnap délután nyiregyen szopatnék
Balatonmária-Marcali környékén 2, 48 és 50 éves bi pasi keres bi srácokat, párokat.
Udv, ma reggel 8 korul Dunakeszin leszek a Bauhaus kornyeken. Szivesen lecummantanek egy kanos pasit. Privatban irj.
Jó reggelt! Partnerem keresek egy jó kis bi kalandra most reggel. Van vállalkozó? BP
Budapesten most delelott kis faszt szopnek bő nyallal 1 oran at!! csak kis meret , Max 13 cm!!
Nyiregyhazan ma kezdo bi ferfi ? Én is az vagyok . Orális szex érdekelne. Privátban írj.
Veszprém környékén szopatok.
Most reggel valaki bi kaland?