Szopnék most Bp. Hely van
Bibffit keresek játékokra kor alkat nem számít
Siófok környékén aktívat keresek.
Ma 4 óra felé a szabadban valaki? Dél pest környéke.
Auchan Parkoló?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 26. péntek 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 26. péntek 07:12
Törölt felhasználó (3889722)

Kit szopathatnék meg ma 14 óra körül Dunakeszin az autómban?
34 éves,177\85 aktiv bi vagyok.
34 éves,177\85 aktiv bi vagyok.
Sziasztok bi srácot keresünk 45 éves korig aki tud fogadni hétvégén közös szopás Vikivel egyszere engem Attilát meg mi is szopnánk téged Vikivel egyszere meg persze Viki kényeztetése te is dughagot Vikit semmi több ffi bi sexben nem kell.
Este 11 körül demecserben leszek passzív pasival ismerkednék.
Helló!
Olyan hölgyet keresek, aki szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés megdugni egy férfit egy felcsatolhatóssal. Nyugodtan írj, ha még nem csináltad eddig, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgyet keresek, aki szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés megdugni egy férfit egy felcsatolhatóssal. Nyugodtan írj, ha még nem csináltad eddig, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok. Ki szeretné bekapni du-5 körúl Lébény vasut vagy nálam.
Ma hellyel rendelkező aki dugatná magát? Fiatal legyél!
Érdi Aktív bi?
Érdi Aktív bi?
Sziasztok
Egy teljesen borotvált, fiatal pasit keresnék magamnak az első alkalomra.
Ha van ilyen jelentkező privátban írjon rám
Egy teljesen borotvált, fiatal pasit keresnék magamnak az első alkalomra.
Ha van ilyen jelentkező privátban írjon rám
Ma délután nyiregyen valaki kaland?helyem nincs
Valaki most Balatonszéplakon?
Godollo kornyeken mostansag valaki? Passziv vagyok.
Keresem partneremet akit akár rendszeresen is szophatnék,diszkréció fontos,utaazás megoldható.Zala,Vas,Somogy
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár. Képek, videók profilon
Sziasztok most valaki Szentgotthárdon?
Valaki Érden vagy Bp környékén tali? 21vagyok,izmos macis szemuveges.Szivesen szopatnek.