Ma este Budapest Győr útvonalon leszopnék jó méretű pasit. Autóval megyek.
Hosszú távú haverság reményében keresgélek... Heti 1-2 alkalommal lazulnék valakivel, hosszasan, napközben... Győr-Budapest vonalon keresek.
Szextali most bpn?!sok minden belefer harmadiknak is vagy gruppen, sok fetish jatszik! Kisfarok szopas,labfetish,pisiszex, deepthroat, es a tobbi! ..
))

Csao. A lapomon minden fontosabb ott van. Mellesleg íttam, hogy a többi pm..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 04. vasárnap 11:08
Törölt felhasználó (4121152)

Üres adatlappal?
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Képek, videók profilon
Képek, videók profilon
Vas megyében partnert keresek!
Helo.
Újpalotai Pólus közeli hellyel rendelkezőt keresek.
Borotvált faszt szopnék ma.
Újpalotai Pólus közeli hellyel rendelkezőt keresek.
Borotvált faszt szopnék ma.
Hellyel rendelkező masszőrt keresek mára.
Délutáni órákban aktív pasi Tatabánya-Győr útvonalon?
Debrecenbe férfias pasit orálisan kényeztetnék diszkréció adott és elvárt
Idősebb úr, aki szopatna?
Női fehérneműs biként keresek partnert autós kalandra. Miskolc közelében vagyok.
Üres adatlappal?
(Ez egy válasz Bifiuegom81 üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Esztergomban ma hellyel valaki? Többi pm.

INGYENES 1,5 órás masszázsra keresek alanyokat. Tanultam és van masszázs ágyam. Mára is van még időpontom, írj ha jönnél.

Sziasztok! Hosszú távra keresek, diszkrét velem egykorú vagy fiatalabb havert. Borsod-Heves megye, előny ha van helyed. Kapcsolatban élek, nem szeretnék alkalmi dolgokat. Többit privátban.
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van
szia engem érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 04. vasárnap 07:51
Törölt felhasználó (4635162)

Sziasztok! Tatabánya környékén valaki?
szia írtam privit
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 04. vasárnap 07:51
Törölt felhasználó (4635162)

Sziasztok! Tatabánya környékén valaki?