vasmegyében keresek hoki partnert
És ha ők járnak arra, ????Válogatós kurvának üres marad a picsája!
(Ez egy válasz Boy 34 üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 04. vasárnap 17:02

Sziasztok. Vannak itt Hajdúnánási pasik? Nyíregyiekkel köszi de nem tudok foglalkozni, soha nem járok arra.
Sziasztok!
Budapesten (vagy a közvetlen közelében) keresek diszkrét hetero életviteű jófej havert. Időnként kivernénk egymásnak, sörözés, filmnézés közben.. Helyem sajnos nincs, de nyitott vagyok sokmindenre..
Budapesten (vagy a közvetlen közelében) keresek diszkrét hetero életviteű jófej havert. Időnként kivernénk egymásnak, sörözés, filmnézés közben.. Helyem sajnos nincs, de nyitott vagyok sokmindenre..
Miskolc-Mezőkövesd.Holnap délelőttre keresek partnert,kölcsönös szopásra.Helyed legyen,menni tudok.
Sziasztok!
Ma este aktív partnert szopnék Bp-en belül. Hely vagy autó szükséges. Én 27 éves passzív, vékony srác vagyok.
Ma este aktív partnert szopnék Bp-en belül. Hely vagy autó szükséges. Én 27 éves passzív, vékony srác vagyok.
Holnap napközben Kelenföld vagy Dél-Buda környéke valaki? Helyem nincs...
Sziasztok!
Érdekel ma valakit Budapesten Netflix and chill?
Érdekel ma valakit Budapesten Netflix and chill?
Hali békés megyébe idősebb bi haver? Részletek üzibe. Üdv
én benne vagyok
(Ez egy válasz Tb.kukis üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 04. vasárnap 15:40

Hétfőn és kedden délelőtti órákban szivesen meglesnék egy pasit masztizás közben (akár közösen is masztizhatnánk) Tatabánya környékén.
Mai nap szopnék akár mélytorkosan is és dugnék. Dél Pest környéke
Sziasztok. Vannak itt Hajdúnánási pasik? Nyíregyiekkel köszi de nem tudok foglalkozni, soha nem járok arra.
Hali! Holnap hajnalban valaki Budapesten? Helyem nincs, kocsim van.
Vasárnap-Hétfő késő este vagy Hétfő-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Ma estére aktív partnerem keresem! Helyem van! Ha érdekel írj!
Hétfőn és kedden délelőtti órákban szivesen meglesnék egy pasit masztizás közben (akár közösen is masztizhatnánk) Tatabánya környékén.
Sziasztok lenne kedve most valakinek közös masztihoz? Paros ferfi tagja vagyok
Ma este Budapest Győr útvonalon leszopnék jó méretű pasit. Autóval megyek.
Hosszú távú haverság reményében keresgélek... Heti 1-2 alkalommal lazulnék valakivel, hosszasan, napközben... Győr-Budapest vonalon keresek.
Szextali most bpn?!sok minden belefer harmadiknak is vagy gruppen, sok fetish jatszik! Kisfarok szopas,labfetish,pisiszex, deepthroat, es a tobbi! ..
))

Csao. A lapomon minden fontosabb ott van. Mellesleg íttam, hogy a többi pm..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 04. vasárnap 11:08
Törölt felhasználó (4121152)

Üres adatlappal?