Szia olyan pasi kell már aki a pasinak nékülem dugja ujjaza nyalja szájba dugja hosszú távon néha én is megyek vele nézönek meg masztizni nyalatni magam
Aktívat keresek kezdő passzívként. BP.
Sziasztok, 45 éves kezdő bi vagyok. A héten szerda, csütörtök, vagy péntek szabad vagyok az Árpádhíd környékén. Helyem sajnos nincs de nekem jó nálad vagy kocsiban vagy akár a természetben is.
Valaki Bicske,Etyek körűl? Autóban
Partneremet keresem akit szophatnék akár rendszereen is.Utazás megoldható, diszkréció fontos.
Ma késő este vagy Holnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Gyöngyösön tele

Tata Komárom Ács szopnék szopatnék ma délután
Szopatnék ma egy hellyel rendelkezőt!!
Ma Ózd kornyeken ki szopna le
Budán szopatnék, szopnék , élvezkednék poppersezve!
Szerdán valaki Bp-Tiszakécske útvonalon?
Miskolcon vagy a környékén ,kölcsönös szopásra keresek hellyel rendelkezőt.Tudok menni.Bármilyen megoldás érdekel.
Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén pasi aki tele van szeretne szopatni,helyem van.
Debreceni srácokat keresek. Mindent szeretek. Én magas vékony uni
65 éves, full meleg szegedi pasiként fiatal (18-25 év közötti [esetleg pár évvel felette, de max. 30 éves]) srácot, akár srácokat szopnék, illetve leszopnék! Viszonzást nem várok, mert 2014-ben prosztata túltengés miatt ki kellett venni a prosztatám, azóta nincs gecim, de ha akar valaki, akkor szophat! A csókolózás nem áll tőlem távol, de nem kötelező! Az anál szexet se az aktív, de a passzív oldalon NEM gyakorlom, ne is győzködj! Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! ANYAGI ALAPON NEM ÉRDEKEL A DOLOG!
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Képek, videók profilon
Képek, videók profilon
Sziasztok!
Szopnék ma Bp-n hely van.Napközben.Írj ha szopatnál egy jòt
Szopnék ma Bp-n hely van.Napközben.Írj ha szopatnál egy jòt
Sziasztok!Nyíregyházán járt már vki a híres nyilvános wcs szopólyuknál?
Ma délelőtt valaki Bp?