Ma éjfélre keresünk ujpesti lakásunkba 2-3 min. 18 cm-es aktív bi urat aki sexy páros mindkét tagját dugná. Előny ha kedveled a bizarr pervit

Ma éjfélre keresünk Újpesti lakásunkba 2-3 min. 18 cm-es aktív bi urat aki egy sexy pár mindkét tagját dugná. Csak viberre válaszolunk, perverz, mocsok kedvelők előnyben.

Mikor hol?
(Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (2022. 09. 06. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopatnet párt ffit kölcsönös is mehet
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Tárnok,Sóskút,Etyek valaki közös hoki?
Mosonmagyarvar környéke közös hoki?
Szolnokon valaki
Aktív partnert keresek. BP délpest
Pesti hellyel rendelkezőt keresek most.
Újpalota környéke
Újpalota környéke
Utálom az automatikus javítást. Szóval szopatnék.
Szójáték, dugnék ma Szigetszentmiklós környékén. Helyem van.
Debreceni vékony srácot keresek
Mezökövesd mellet szopnék szopatnék pasit párt !
Most szopatnék fiatal pasit a 7.kerületben, hely van!
Székesfehérvár-Kisbér között aktív férfival ismerkednék egyoldalú orálra, viszonzást nem kérek. Helyem nincs, autó van, utazni tudok.

Újpesten valaki most?
Szeged környékén valaki?
Szolnokon valaki?
Csak egy megjegyzés! Rengeteg szopni ,nyelni akaró van itt! Mikor odakerűl a sor egy 14es faszt nem tudnak tövig benyelni ,majd mikor elélvezek fulladtak a fasztól meg a gecitöl! Nevezetesen tegnap találkoztam egy sráccal aki csak szopni és gecit nyelni szeret én meg adtam neki mindkettőt de begyulladt a 14es farkamtól meg a geci mennyiségétől is! Nem értem!