Békésben aktív?
Marcaliban bi pár, csaj, srác:?
az a fánya utolsó szó...
bocsi
én Eger, így sajna sztornó (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 12. hétfő 17:34
bocsi
én Eger, így sajna sztornó (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4683139)

Beleírtam, hogy Budán. amúgy a XI. ker. környékén mozgok
Kedden napközbe szopnék szopatnék Kecskeméten
sziasztok. veszprémben valaki?szivesen szopatnék...vagy meglátjuk.
Sziasztok.
Lakas belso felujitasban jartas ,burkolasban erosebb bisex aktiv ferfinak tudok Nemetorszagi munkaban segiteni.
Ha erdekel privatban keres!!
Lakas belso felujitasban jartas ,burkolasban erosebb bisex aktiv ferfinak tudok Nemetorszagi munkaban segiteni.
Ha erdekel privatban keres!!
Debrecenbe férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan akár kölcsönösen is lehet.
Most valaki?
Ma este szopnék aktív srácot Bp-en belül. Hely vagy autó szükséges részedről.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Sziasztok most valaki Szentgotthárdon?
11ker Bocskai úton aktív srác lenne hoszszabb távra???
Privátba írj!
Privátba írj!
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazad van, illetlenség volt, hogy nem válaszoltam. Még szoknom kell a légkört
"Köszi a fáradságot de nem"
De, hogy kamu szagom lenne
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 12. hétfő 17:02

"Köszi a fáradságot de nem"
De, hogy kamu szagom lenne

Törölt felhasználó (4682697)
VIP

Legalább arra méltasd az embert, hogy válaszolsz, ha már vettem a fáradságot, hogy privátban írtam neked... Nagyon kamu szagod van...
Legalább arra méltasd az embert, hogy válaszolsz, ha már vettem a fáradságot, hogy privátban írtam neked... Nagyon kamu szagod van...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 12. hétfő 16:55

(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap reggel 5 körül valaki Budapesten?
Jól hangzik, de nem derül ki hol is keresel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 12. hétfő 11:29

Egy sportoságból kissé megkopott, fiatalos gondolkodású, 50-es, 192 cm magas férfi vagyok, némi intelligenciával megáldva keres valakit aki megajándékozza az első saját nemmel történő szopás élményével. Kezdetnek azt hiszem ennyi elég lesz
. Félreértések elkerülés véget, férfi még sosem szopott le de ha a nagyszámú hölgy szopatása itt kellő rutinnak számít akkor nem lesz gond
Nagy tapasztalattal és étvággyal rendelkezem a hetero érában valamint a BDSM domináns oldalán.
Erős késztetést érzek a biszexualitás iránt azonban eddig semmilyen formában nem szexeltem a saját nememmel. Nos ezt az apró gátat kívánom a te segítségeddel átszakítani, lépésenként
, Budán

Nagy tapasztalattal és étvággyal rendelkezem a hetero érában valamint a BDSM domináns oldalán.
Erős késztetést érzek a biszexualitás iránt azonban eddig semmilyen formában nem szexeltem a saját nememmel. Nos ezt az apró gátat kívánom a te segítségeddel átszakítani, lépésenként

Ma Gödöllő környékén valaki? Bi pasi vagyok
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van
Sziasztok! Bi férfivel, bi férfi tagú házaspárt keresek diszkrét kapcsolatra. Békéscsaba és kōrnyéke!