Hali, Tolna megyéből??
Győr
Vas megyében ma valaki?
Látom ki vagy éhezve
(Ez egy válasz seminemjo üzenetére (2022. 09. 14. szerda 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 14. szerda 06:43

Valaki most reggel 8 óra körül szopnék Bicskén a lidlinél vagyok
Valaki most reggel 8 óra körül szopnék Bicskén a lidlinél vagyok
Sziasztok!
Mikorra kerestek? (Ez egy válasz parhozfiut7874 üzenetére (2022. 09. 14. szerda 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 14. szerda 06:22
Mikorra kerestek? (Ez egy válasz parhozfiut7874 üzenetére (2022. 09. 14. szerda 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Csepelen buszsofőrt szopatnék vagy közös maszti
Hello ! Autós kaland érdekel ? Élvezzünk egy jót !
(Ez egy válasz Popop üzenetére (2022. 09. 14. szerda 04:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Ma valaki Pesten akinek kiverhetem? Hely kell
Szabolcs megye - csupasz méretes farkú pasi szopása érdekelne -
hely van /csak szopnék/
hely van /csak szopnék/
Aktív bi társaságát keresem. Miskolc mellett van helyem.
Sziasztok ma Debrecenben szívesen taliznek bi fiúval helyem van normális ápolt macis alkatu pasi vagyok csak aki komolyan gondolja
Szegeden valaki ?
Holnap délelőttre keresnek srácot akinek kiverhetem Pesten. Hely kell.
Meleg srác vagyok szeptember 14. Demjén strandon szopnék
Meleg srác vagyok szeptember 14. Demjén strandon szopnék
Ma este 8 körül Veszprémben Gulya dombon valaki? Lehetőleg uni vagy aktív

szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Sziasztok ezek 7 felé szabadban kocsiban 11 ker?