Sziasztok! Szeged környékén szopnék ápolt,szimpatikus partnert. Diszkréció fontos!
Bekescsaba?
Újpesten most?
Melyik rész pontosabban
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 26. hétfő 08:57
Törölt felhasználó (4195002)

Ország középső részén valaki most?
Ország középső részén valaki most?
Szhelyen valaki aki szopatna?
Zalaegerszegen most? Bi pasi?
Ma napközben szopnék szopatnék Kecskeméten
Sziasztok 30 éves pasi vagyok, Sárvár környékén szívesen talakoznék párral vagy hölggyel, utazás nem gond, minden jóra nyitott vagyok, imádok nyalni jó hosszan finoman ☺️
Képet privibe küldök
Képet privibe küldök

szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Nem kövér fiú spermáját kiszivnám.
-ha akarsz te is leszophatsz
-ha akarsz te is leszophatsz
Marcaliban srác közös masztira 2 pasival?
Ma napközben közös orál VII ker.Hely kell.
Csepelen buszsofőrel közös hoki vagy szopatnám
Sziasztok ma délelőtt Gödöllő környékén szopatnék. Valaki vagy valakik? Esetleg bi pár? Helyem van
Üdv Tamás
Üdv Tamás
Sziasztok a héten minden nap reggeltől-estig van helyem Bp--től 50kmre. Egy jó pasi meglátogathatna!PRIVI üzenetet irj
Sziasztok bi parokat keresek akik nemcsak irogatni hanem talallkozni is mernek aktiv vagyok bp-n hely kell akar most delelott is raerek
Sziasztok a héten minden nap reggelt 7-töl délig van helyem Solton Egy jó pasi meglátogathatna!PRIVI üzenetet irj
Sziasztok kizárolag bi párt keresek ahogy együt szopnánk a párodal és utáni ti engem.diszkréció higénia adot és elvárt autos kaland is érdekel. Csak anyagiaktol mentesen!!
Sziasztok 26 evés Pesti meleg srác keres jó farkú apukákat