valaki siófok környékén?
13.kerben most mi 2 bi fiú hely van
11ker Bocskai úton aktív srác lenne hoszszabb távra?
Privátba írj.
Privátba írj.
Miskolc most valaki?
Mostanában valaki Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén szopnálak végig nyelném a gecit is helyem van diszkréció higiénia fontos
Valaki most 13 ker. ? Normális alkat szép farokkal?
Veszprém környékén keresek szopni szerető partnert
Sziasztok! Szarvasnál? Kaland én csak passzív!
Szép napot !
Mai nap Pest megyében ,Budapesten hellyel rendelkező aki szopatna egy alázatos kezdő 60 éves mackós férfit ?
Kor alkat mindegy !
Mai nap Pest megyében ,Budapesten hellyel rendelkező aki szopatna egy alázatos kezdő 60 éves mackós férfit ?
Kor alkat mindegy !
Valaki most hajnal 4 óra körül? Szopnék kocsidban. Vagy nálad. Nagyvárad Térnél vagyok. Írj és tali!
Most valaki blaha kornyeken? Par??
Most éjszaka szopnék! Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kocsidban is ok. Nagyvárad Tér mellett vagyok. Idős, macis is ok. Reggel 04-ig üzenhetsz és tali!
Sziasztok, holnap reggel 6-7 között Délpesten egy kis közös hokizás autóban vagy csak nézhetsz is ha az izgat.
Sziasztok, ausztriában valaki nem szeretné meg dugni a popsim ? Unom már újjazni magam ,kor mindegy légy ápolt és borotvált ,kis farok előny !
Bi kaland Miskolc környékén?
Most Hatvanban valaki passzív,nálam egy 20/5 öst elkényeztetne?
Hello
Kaland valaki?
Bi uni srác vagyok!
Kaland valaki?
Bi uni srác vagyok!
Időseb partnert keresek mostanra Tatán
Székesfehérváron mist valaki autóval egy kölcsönös szopásra?

Sziasztok! Írj, ha szeretnél jönni ingyenes egész testes 1,5 órás sport vagy relax masszázsra. Tanultam és van masszázságyam. Ma este is van még egy szabad helyem. Helyszín: Budapest.