Budapest valaki most???? Hely ok.
vékony,sportos pasit kényeztetnék holnap délelőtt
Tata környékén kocsimba ki szopatna?
Ma este szopnék autóval vagy hellyel rendelkező aktív/bi srácot Bp-en belül. Izgatna kocsiban.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Sziasztok! Ma este Pápa-Veszprém vonalon és környékén uni vagy aktív srác, esetleg kívàncsi heteró aki ráérne?
Autóm van, helyem nincs

Zalaegerszegen szopnék most.
Popsim spermara éhes...szemes környékén
(Ez egy válasz jojo93 üzenetére (2022. 10. 02. vasárnap 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap reggeli órákba Budapesten hellyel rendelkező valaki kik?
Privit várok!
Holnap reggeli órákba Budapesten hellyel rendelkező valaki kik?
Privit várok!
Sziasztok!
Holnap reggeli órákba hellyel rendelkező valaki kik?
Privit várok!
Holnap reggeli órákba hellyel rendelkező valaki kik?
Privit várok!
kinek pucsithatok most?? popo sexre aktiv kanos ? sopron
Sziasztok!
Keresek ma estére egy srácot aki szopatna.Lehetsz hetero bi meleg.Irj ha szopatnàl egy jòt,hely van Bp-n
Keresek ma estére egy srácot aki szopatna.Lehetsz hetero bi meleg.Irj ha szopatnàl egy jòt,hely van Bp-n
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok! Ma este Pápa-Veszprém vonalon és környékén uni vagy aktív srác, esetleg kívàncsi heteró aki ráérne?
Autóm van, helyem nincs

Kint voltam repteren de már el is jöttem. Sár van faszom mossa az autót így be se mentem.
Ma este 21:45 körül 10. Ker vagy 22:20 körül Újpesten szopni viszonzas nélkül valaki?
Most van aki ráér? Reptér kifutónál játszani...
Sziasztok roma bi pasit vagy párt keresek heves megyében vagy aki tud utazni
Budapest 20kerület
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Ma késő este keresek aktív pasit! Képek vannak az oldalamon