Sziasztok Miskolcon pasit párt keresek!
Hely van
Hely van
Budapesten 13 vagy 4.kerben valaki hellyel? En passziv
Üllő - Monor - Pilis viszonylatban szopna valaki most egy szép farkát ? Ha autód van előny
Dunaújvárosban oral kalandot keresek pasival. Helyem van.

szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Budán most este!
Ma este szopnék aktív/bi srácot Bp-en belül. Izgatna kocsiban.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Szombat delelott Vacon leszek . Szivesen kivernem egy aplolt pasinak vagy be is kapnam ha igenyli. Hely van. Priviben irk.
Sziasztok. 28 éves 174cm magas srácként keresek bármilyen alkalmi szórakozásra nálam fiatalabb srácot. Akár mára vagy holnapra. Írj privátban ha érdekel.
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít ha kell en is szopok
Senki sem akar szopni viszonzas nélkül most Bp 10 ker-Monor közt?
Aktiv pasit keresek mai nap NYIREGYHAZAN.
Hali.
Budapest Október 11 kedd 10-13 h között keresek aktív nagy farkú ápolt pasit . Csak a megadott időpont jó, szexmozi látogatást tervezek- Király utcai szexmozi. Női ruciban leszek a kabinban
Budapest Október 11 kedd 10-13 h között keresek aktív nagy farkú ápolt pasit . Csak a megadott időpont jó, szexmozi látogatást tervezek- Király utcai szexmozi. Női ruciban leszek a kabinban
Ma 19 óra fele Dunakeszi Auchan parkolóban szopnék

Sziasztok
Budapesten keresek solo vagy párt én passzív vagyok viszonzás nélkül is

Pécsen fiatal kezdő srác aki szopni szeretne???De bármit meg hallgatok...
(Ez egy válasz parpar2936 üzenetére (2022. 10. 07. péntek 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 07. péntek 13:44

Sziasztok most valakivel közösen kiverni? Lenne kedve valakinek? Dél pesten.
Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben ma 5-től masztira, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Szürke autóval leszek
Budán este szexelni?
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke