Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Nem kövér fiút leszopnék-szopatnék.
Autós kalandra keresek Bp.-re aktív pasit a mai napra!
Szopatnék.
(Ez egy válasz nyaloka961 üzenetére (2022. 10. 31. hétfő 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Hajdú-Borsod megyében szopnék!
Sziasztok.
Nagyon igényes, kulturált, több diplomás, független bp-i srácként keresek egy idősebb, érett, igényes férfit, tabumentes együttlétekhez, minden jóhoz.
Nagyon igényes, kulturált, több diplomás, független bp-i srácként keresek egy idősebb, érett, igényes férfit, tabumentes együttlétekhez, minden jóhoz.
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív hellyel rendelkező pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Ma valaki Pesti ?Hellyel rendelkezőt keresek.
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Ma este Alsónémedin valaki?... szopnák ,bi pasi vagyok
A becsi Therme Wienrol van infoja valakinek (Szauna reszre gondoltam
)

Most reggel 9 óráig van időm egy obira!
Ismerkednék ötven év körüli lehetőleg független és hellyel rendelkező Pest Megyei férfival ,aki alkalmanként hasznát tudná venni számnak és nyelvemnek ,viszonzás nélkül !Barátságos, e téren kezdő, ápolt alázatos 60 éves férfi vagyok !
Sziasztok!
Fiatal(os) srácot keresek, olyat, akinek van helye(nem autó). Leginkább kölcsönös orál, ami tetszene, Budapest környékén.
A részleteket privátban megbeszéljük.
Fiatal(os) srácot keresek, olyat, akinek van helye(nem autó). Leginkább kölcsönös orál, ami tetszene, Budapest környékén.
A részleteket privátban megbeszéljük.
Valakinek nincs kedve felvenni a 15.kerben és segíteni rajtam? Tele a farkam

Budapest valaki kalandozna? 30 éves bi srác vagyok autóval.
Sziasztok! November 2.-án este 20 órától hajnalig vagy pedig november 5.-én reggel 8-tól délután 16 óra között keresek olyan férfit, aki vendégül látna az adott időpontban és egyoldalúan szopatna engem vagy hokiznánk és az arcomra élvezne, többször is egymás után.
Helló!
Szombathelyen keresnék pasit aki szopatna.Esetlef a seggem is dughatod. 39/190/93 vagyok.
Szombathelyen keresnék pasit aki szopatna.Esetlef a seggem is dughatod. 39/190/93 vagyok.
Sziasztok!
Szopnék egy àpolt srácot hely van Bp-n lehetsz hetero bi
Meleg,írj ha szopatnál egy jòt
Szopnék egy àpolt srácot hely van Bp-n lehetsz hetero bi
Meleg,írj ha szopatnál egy jòt