Pápa és Veszprém között valaki ma? Uni vagy aktív srácot keresek, esetleg kívàncsi heterót

11ker Bocskai úton aktív srác lenne hosszabb távra?
Privátba írj!
Privátba írj!
Sziasztok!
Szopnék ma Bp-n.Hely van,írj privátban ha szopatnál egy jòt,lehetsz hetero bi meleg.
Szopnék ma Bp-n.Hely van,írj privátban ha szopatnál egy jòt,lehetsz hetero bi meleg.
Parokhoz csatlakoznek aktiv bi vagyok bpn csak parok
Kigyurt Nagyfarku pasit keresem aki szopatna
NYIREGYHAZAN
NYIREGYHAZAN
Sziasztok! Ma este Székesfehérváron autós orál kaland?

Sziasztok!
Keresek szexhavert, akivel néha kiverhetnénk esetleg kölcsönös orál is bele fél
Csak a Dél Pesti régióból keresek, csak fényképpel!
Keresek szexhavert, akivel néha kiverhetnénk esetleg kölcsönös orál is bele fél

Csak a Dél Pesti régióból keresek, csak fényképpel!
Ma este Alsónémedin melytorkoznák öklendezésig... helyem van. Privát keress
Sziasztok Péter vagyok àpolt diszkrét pasi olyan pàrokat keresek ahol a hölgy végig nézné hogy a pasit cumizom vagy odda visza is okk vagy a pàrja meg dugja tele élvezi S utàna a hölgyet kinyalhatom.
Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Nem kövér fiút leszopnék-szopatnék.
Autós kalandra keresek Bp.-re aktív pasit a mai napra!
Szopatnék.
(Ez egy válasz nyaloka961 üzenetére (2022. 10. 31. hétfő 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Hajdú-Borsod megyében szopnék!
Sziasztok.
Nagyon igényes, kulturált, több diplomás, független bp-i srácként keresek egy idősebb, érett, igényes férfit, tabumentes együttlétekhez, minden jóhoz.
Nagyon igényes, kulturált, több diplomás, független bp-i srácként keresek egy idősebb, érett, igényes férfit, tabumentes együttlétekhez, minden jóhoz.
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív hellyel rendelkező pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Ma valaki Pesti ?Hellyel rendelkezőt keresek.
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Ma este Alsónémedin valaki?... szopnák ,bi pasi vagyok
A becsi Therme Wienrol van infoja valakinek (Szauna reszre gondoltam
)