Van esetleg valaki, aki Cegléden vagy Kecskeméten szerszámkarbantartást végezne? Manuális/orális keménység ellenőrzést és tartályürítést kellene elvégezni ... hely kellene.
(Bocsi, csak nemdohányzó, tiszta és magára igényes szakember jöhet szóba!)
(Bocsi, csak nemdohányzó, tiszta és magára igényes szakember jöhet szóba!)

Estére keresek szopható pasit! Csak egyoldalúan 11. Kerbe
21:00 óra körül, XI. ker., Árasztó út, Duna-part (a Lukoil kút vonalában)?
Sziasztok most péntek estére keresek párt vagy női fehérneműst közös élvezetes játékokra hely kellene
Igényes pasi vagyok. Igényes popot dugnàk.
Hali! Holnap reggel 5 körül valaki a budai oldalon?
Veszprém környékén sràc aki találkozna?

Halihó..szombat délelöttre keresünk fiatal passzív fiút .Szfehvár..adatlapot olvass ..ne ide írj.
Kecskemét környéki szép farkú pasit kényeztetnék szájjal.
Sárvár,ès környékén szívesen leszopnèk valakit,akár többen is lehettek ...
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
13kerbe felszopót keresek!
Egy telszex most?
Monoron keresek idősebb partnert, hely kellene, a többit privin
Sziasztok.
Eger és környékéről keresem 60 év feletti ffi páromat. Én 45 vagyok, keressetek privátban, nem gond ha már nem vagy potens, tudok rajta segíteni.
Eger és környékéről keresem 60 év feletti ffi páromat. Én 45 vagyok, keressetek privátban, nem gond ha már nem vagy potens, tudok rajta segíteni.
Sziasztok! Ma estére keresnék igényes fiút Pápa környékén. Hely megoldott.
Sziasztok. Bp-i Párral ismerkednék ahol a kipróbálhatnám az enyhe bisex játékokat, Teljesen kezdő de nagyon kíváncsi vagyok.
Miskolc?
Sziasztok. Ma Érd. Tesconál tali valaki ? 16:00 ?? Ha gondolod írj számot hívlak .
Ma ebéd után szopnék szopatnék Kecskeméten