Valaki most nógrádba?
Csak bi parok bp-n ha meg letezik itt valos parok
Nagyon izgalmasak a képeid.
(Ez egy válasz apu1950 üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
pécs környékén valaki aki autóval van ? ( full kezdőként )
11.06. Vasárnap este 10-11 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Kint leszek a zanati m86 felüljárónál mikor beérsz Zanatra egyszerre balra majd át a hídon utánna jobbra és az első lehetőségnél ahol le tudsz menni balra ott fogok állni de ha sokan lesznek ott akkor a hely miatt írj mindenképp . De ha indulsz akkor írj .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
nagyon jó az adatlapod...
szép fotók..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 06. vasárnap 14:14

Törölt felhasználó (884272)

16:00 körül Dunakeszi Auchan Glory ?
Veszprém és környékén srácok ma valaki?

Budán ma délután?
Én vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 06. vasárnap 14:14
Törölt felhasználó (884272)

Békéscsabán és környékén szopnék, szopatnék!
Keresek hellyel rendelkező passzívat, aki szeret orálisan kényeztetni. Nem gond ha kezdő.
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Cegléden megoldható holnap.
(Ez egy válasz Baldep üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétfőre keresek valakit akit leszophatok
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Bi parok bpn aktiv vagyok
Ma Cegléden kalandot keresek!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Most Maglódon valaki?