Budapesti bi parokkal ismerkednek aktiv bi vagyok csak parok
Nyíregyházán keresem, tiszta diszkrét alkalmi haveromat kölcsönös hokyra, simire stb.stb .
kipróbálnám milyen egy tiszta egészséges faszt merevre szopni, még nem volt részem benne ezért mindenképp kölcsönösen szeretném. Helyem az nincsen de ha van autód abban is ok. ,vagy ha pont jó az idő szabadban eldugott helyen is. Én 40es nős ápolt diszkrét.

Sziasztok! Holnap délelött valaki Győrben vagy környékén tali?
Ma szopnék szegeden más is érdekel ! Irj
Jó estét.Szerdán 11.09-én reggel 9 töl de.12-ig lenne idöm,ill autom.Ismerkednék találkoznék ápolt,értelmes férfival.Ami érdekel,imádok szopni végig,viszonozni nem szükséges,de természetesen nekem is jólesne.Magas nagydb full szörös nös uni akt bi vagyok.Szeretnék dugni is de csak mint aktiv.Erdeklödésed,jelentkezésed várom,ha tudsz adni telszámot,viszonzom és találkozzunk..
Holnap jön valaki a Rudasba?
Most lenne valakinek kedved kalandozni. Helyem van a 14be
Magnum Szaunába megy holnap aktív esetleg? 13:00 kor ??
Most valaki közös maszti nálam ? Bp 2 ker.
Vékony fiút szopnék, nyalnék - csak vékonyak!
Valakiiiiiii ?!?!?!?!?!?
Pest megye

Sziasztok!Veszprém környékén szopatnék.
11ker Bocskai úton aktív srácot keresek hosszabb távon!
Diszkréció max!!!
Csak határozott ember jelentkezzen!
Privátba írj!
Diszkréció max!!!
Csak határozott ember jelentkezzen!
Privátba írj!
Sziasztok bi párt keresnék Szabolcs megyében.
Szolnokon keresek biszex érdeklődésű partnert
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 08. kedd 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 08. kedd 06:56

Törölt felhasználó (73899)
VIP

Szolnokon keresek biszex érdeklődésű partnert

Sziasztok! Ma reggel -délelőtt valaki/k Pécsen? Jól esne egy finom 69, pasival,nővel,párral
Persze más huncutságban is benne lennék!

Sziasztok Péter vagyok àpolt diszkrét nős pasi helyem ma délután 3 ig lenne. Jó farkú aktívat v unit keresek
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
8-as út környéke?
Igenyes NYIREGYI aktiv?