Most indulok a Rudasba.Jön még valaki?
Sziasztok! Első szopásomra keresek partnert aki kellően türelmes, és segítőkész. Szájba élvezés természetesen oké. Helyem nincs, autóban és szabadban is megfelel, Nyiregyen vagyok elérhető délután 5 után.
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Kedden valaki Bukfurdon a szauna reszen?
Maradt valaki kanos most Bp-en?
A csajról van fotó, videó?
(Ez egy válasz zolcsi19 üzenetére (2022. 11. 13. vasárnap 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 13. vasárnap 22:29

Holnap (hétfő) délelőttre keresek srácot aki a barátnőm bugyijara verné. 13 és környéke..
Holnap (hétfő) délelőttre keresek srácot aki a barátnőm bugyijara verné. 13 és környéke..
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Sziasztok. 23 éves macis srác vagyok. Ma estére keresem kanos szophato partneremet Nagyhegyesre.
Irj ha erdekel a dolog.
Irj ha erdekel a dolog.
Sziasztok! Holnap Kecskemét környékén valaki/valakik?
Sziasztok! Partnerem keresem estére, orál kalandra. Bp 11-22 ker, Csepel sziget kornyeke.
Fogadnék Budán! Igen csak van kedvem szexelni!
valaki a 11.kerulet kornyeken kalandozna?helyem nincs csak auto,akàr kukkolnek is.
Albertirsa körny
Kondorosi út végénél Dunaparton 18:30 körül?
Ma estére keresem partnerem kölcsönös vagy akár egyoldalú orálhoz(részemről) 3.kerület vagy akár kocsiban is ok!
Tatabányán valaki?
SZEGEDEN vagy erre járóban vki? mindenre nyitott ,sexelni szerető, sportos, férfias srác vagyok 31/179/71 képem, helyem van
Budapestem szopatna ma este valaki?
196cm magas igényes pasi ismerkedne
NYIREGYHAZA
NYIREGYHAZA