Hello
Hétköznap akár minden kora reggel (5 óra) cumiztatnék stb, Komárom közelében. 40 es, diszkrkét, normális pasi.
Ha érdekel, írj nyugodtan.
Hétköznap akár minden kora reggel (5 óra) cumiztatnék stb, Komárom közelében. 40 es, diszkrkét, normális pasi.
Ha érdekel, írj nyugodtan.
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Bp i bi parokkal ismerkednek aktiv vagyok
Igényes bi srácot esetleg párt keresek, helyem van Monoron.
Hali szívesen kiverném ma valakivel
Most Csepelen szopatnék, szopnék
Sziasztok!
eger és környékén ismerkednék párokkal vagy férfival is.
eger és környékén ismerkednék párokkal vagy férfival is.
hali biszex 27 éves budapest, 11. kerület környékén keresnék fiút akivel huncuttkodhatunk! akár ma is

Pesten 15-én kedd napközben keresem tiszta diszkrét alkalmi haveromat kölcsönös hokyra, simire stb.stb .
kipróbálnám milyen egy tiszta egészséges faszt merevre szopni, még nem volt részem benne ezért mindenképp kölcsönösen szeretném. De szeretek dugni is szeretem a csupasz formás kerek feneket főleg ha női tangás. Bi pár is ok. Helyem az nincsen. Én 40es nős ápolt diszkrét.
kipróbálnám milyen egy tiszta egészséges faszt merevre szopni, még nem volt részem benne ezért mindenképp kölcsönösen szeretném. De szeretek dugni is szeretem a csupasz formás kerek feneket főleg ha női tangás. Bi pár is ok. Helyem az nincsen. Én 40es nős ápolt diszkrét.
Sziasztok! Idősebb,macis pasit keresek,kölcsönös szopásra! Pilisvörösvár,Dorog,Esztergom környékén!
Nyiregyen AKTIV pasi aki szopatna?
.
.
Ma este későn 22.40 körül, Keszthely mellett, volna időm és helyem egy finom kölcsönös orális szexre.
Urat szívesen fogadnék.
Üzenetet privatban!
Urat szívesen fogadnék.
Üzenetet privatban!
Marcaliban srác?
Hódmezővásárhelyen kanos pasi farkát tövig bevenném!

Szia. Szopatnék, szopnék. Tatabánya nekem ok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 13. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 13. vasárnap 15:47
Törölt felhasználó (4635162)

Tatabányán valaki?
Szia. Szopatnék, szopnék. Tatabánya nekem ok.
Engem lecumizhatnál.
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2022. 11. 12. szombat 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Hegyeshalom határ. Kamionomban bisex fiút vendégűl látnák. Keress privat
Nagy farkú,pesti kandurt keresek!
Srácok Veszprém-Szfehérvár környékén ma valaki? Csak uni vagy aktív sràcot keresek, esetleg kíváncsi heterót