Sziasztok Vasmegyében ismerkednék közös faszverésre!
Pestit keresek
Ha van helyed szopatnék Budapesten
Zalaegerszeg ma este pasi 9 után?
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznák párhoz ahol a férfi biszex.
Jani
Szívesen csatlakoznák párhoz ahol a férfi biszex.
Jani
Ha van helyed irj szopatnék most Budapest
5 óra magasságában max 35 éves gyál környékén autóban?
Idősebb pasi, aki a számba spriccelne?
Vasárnap délelőttre keresnék bi pasit délpesten.
Csepelen autodban?
Méretes farkat szopnék
14:30 felé pesten autóval nagyfarkú aktiv pasi???
Csepelről valaki?
Pécsről fiatal kis homi van
Igényes pasi aki szopatna most NYIREGYHAZAN?
Ma delutanra keresek pasit aki megszopatna. Hely van.
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Pesten biszex pasi?
Budapesten szopnék hely van,. Anoním lakás gloryhole is szopathatsz. Magas férfias pasi vagyok
Sziasztok.Holnap debrecenbe utazok kocsival szivesen meglátogatnék egy bi párt vagy fiút.