Sziasztok! Van egy szabad órám 13.ker, ha esetleg élveznél egy jót írj.
Párommal közös szopáshoz keresünk szimpatikus pasit sok anyaggal. Levélben.
Sziasztok! Keszthely környékén keresnék igényes fiút.
Szolnokon keresek biszex érdeklődésű partnert

NYIREGYHAZAN ki spriccelne szájba?
65 éves, full meleg szegedi pasiként fiatal (18-25 év közötti [esetleg pár évvel felette, de max. 30 éves]) srácot, akár srácokat szopnék, illetve leszopnék! Viszonzást nem várok, mert 2014-ben prosztata túltengés miatt ki kellett venni a prosztatám, azóta nincs gecim, de ha akar valaki, akkor szophat! A csókolózás nem áll tőlem távol, de nem kötelező! Az anál szexet se az aktív, de a passzív oldalon NEM gyakorlom, ne is győzködj! Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO ANYAGIAK
Holnap napközben keresek passzív partnert hellyel hogyha lehet,borsodban 12 és 3 közötti időtöltésre
Borotváltat szopnék pesten
Csütörtöki napon Mosonmagyaróvár és Győr környékén párral vagy női fehérneműs uni val taliznék hely kellene utazni tudok.
11ker Bocskai úton aktív srác állandóra??
Privátba írj!
Privátba írj!
Szopnék ma délelőtt Budán!
Sziasztok! Keszthely környékén keresnék igényes fiút.
Autós cumi érdekelne ma 17 körúl. Lehel tér vagy Újpest. Szopnék egyoldalúan. Vagy felugtok hozzád, leszoplak és megyek is. Valaki?
Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Pasitol szűz vagyok. Szívesen kipróbálnám szopatnàk illetve dugnàk is. Persze higènia s igényesség adott s elvárt.
Ma reggel valaki Kecskeméten?van helyem. Privit irjp
Most hajnalban valaki tali Budapesten? Jóképűnek mondott, rendes passzív vagyok. Egyoldalúan szopok. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kocsidban is ok. Nagyvárad Térnél vagyok. Kor, alkat mindegy.
Helló!Veszprém-Zirc környékén, hasonló ápolt, vékony sportos pasi társaságát keresem?!!
Holnap délelőtt hellyel rendelkező Budapesten?
Aktív vagyok!Privit várok!
Aktív vagyok!Privit várok!
Budapesten ma este?