Kedden Pesten járok, és sok jót hallottam a Magnum szaunáról. Van valakinek tapasztalata a hellyel kapcsolatban, amit megosztaná? Előre is köszönöm.

Ki szopatna ma Tata, Tbánya környékén?
13:45 után Budapest gyömrői út és Monor közt szopna viszonzas nélkül??
Sziasztok, Gyöngyösön keresek partnert napközben vagy délután hellyel rendelkezőt
NYIREGYHAZAN ki spriccelne szájba?
Sziasztok!
Ma este szopnék egy szép ,ápolt farkat. Hely van Budapesten..Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha szopatnál egy jòt spriccelésig szoplak
Ma este szopnék egy szép ,ápolt farkat. Hely van Budapesten..Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha szopatnál egy jòt spriccelésig szoplak
Méretes,pesti pasit keresek!!!irj
Adatlapom szerint keresek partnert!
Aktívat keresek kezdő passzívként. BP.
Most valaki Pesten kiveretné esetleg szopatna?
(Ez egy válasz zolcsi19 üzenetére (2022. 11. 24. csütörtök 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 24. csütörtök 07:46

Délelőtt Pesten a 13 és környékén keresek fiatal fiatalos jatszotarsat.
Hmvhelyen leszopnék kanos partnert mélytorkosan! Nem csak ma, bármikor.

Keszthely környékén igényes fiút szopnék…
41 éves srác keres idősebb aktív, potens urat 60 éves kor körül (de mindenféleképpen 50 felett) vagy ilyen taggal rendelkező párt. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Részedről vagy részetekről magabiztos fellépés kedvességgel párosulva előny.
11ker Bocskai úton aktív srác?
Diszk.max.
Privátba írj.
Diszk.max.
Privátba írj.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Veszprém környékén szopatnék.
Sziasztok!
Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Helyem van.
Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Helyem van.
Délelőtt Pesten a 13 és környékén keresek fiatal fiatalos jatszotarsat.
Ma kora délután szopnék végig, nyelném is,de dugható is vagyok.Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén helyem van diszkréció higiénia fontos.
Miskolci, aktívat keresnék kora délután.
mondjuk a joyson körforgonál,autos talira.
mondjuk a joyson körforgonál,autos talira.