Szeretem a vékony, 20-25 év körüli, aktiv, kanos fiúkat. Van pár ilyen haverom, de szívesen találkoznék új fiúval is
Sziasztok !
Győr- Moson-Sopronban vagy Vas megyében ma este ráérő és találkozni is akaró biszexuális pár vagy srac jelentkezését várom! Helyem is van a találkozásra ,de természetesen utazni is tudok .
Győr- Moson-Sopronban vagy Vas megyében ma este ráérő és találkozni is akaró biszexuális pár vagy srac jelentkezését várom! Helyem is van a találkozásra ,de természetesen utazni is tudok .
Sziasztok! Passzív srácként keresem azt a partnerem aki alaposan megszopatna és meg is dugna. Én egy 21 éves, átlagos ( pici felesleggel ) testalkatú srác vagyok. Szűk a popsim és kérésre lehet szőrtelen vagy maradthat szőrös is. A felgyülemlett gecit a számba de a popsimba is ürítheted. Órákig bírom a baszást.. ÓRÁKIG!
Elsősorban Somogy és Baranya a célzóna. Helyed legyen mert se a szabadban se kocsiban nem akarok dugni. Csak mert nem! Várom a jelentkezéseteket srácok. Puszi! :*

11.26. Szombat este 10-11 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Kint leszek a zanati m86 felüljárónál mikor beérsz Zanatra egyszerre balra majd át a hídon utánna jobbra és az első lehetőségnél ahol le tudsz menni balra ott fogok állni de ha sokan lesznek ott akkor a hely miatt írj mindenképp . De ha indulsz akkor írj .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
Kukkolhatsz is miközben vibrizem magam és verem csak ird meg hogy ezt szeretnéd .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
Kukkolhatsz is miközben vibrizem magam és verem csak ird meg hogy ezt szeretnéd .
Nem csak mese legyen!
Érdi aktív bi?
Ma Nyíregyházán az esti órákban szopna Valaki?
Sziasztok!
25 éves passzív srác vagyok.
Aktív partnerem keresem, aki szopatna és elrendezne a szűk popopsimat.
Utazni tudok, kocsi van.
25 éves passzív srác vagyok.
Aktív partnerem keresem, aki szopatna és elrendezne a szűk popopsimat.
Utazni tudok, kocsi van.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn.Sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn.Sportos bi uni srác vagyok
A délutánt a XIII. kerben töltöm. Szívesen venném látogatásodat.
Ki aka most szopatni egy jot Bp-n?

Dél Pest környékén keresek fiatal passzív szexpartnert. Autós kaland is érdekel.
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok! Ma este Mosonmagyaróvár-Hegyeshalom környékén valaki sexre? Én passzív szőrös maci vagyok.
Budapesten ma valaki?
szopnék egy jót ma bp-n

Helló ma délután bi pasiként szólnék dugnak autóban ! Mezönyárádnál!!
A délutánt a XIII. kerben töltöm. Szívesen venném látogatásodat.
Köszönöm
(Ez egy válasz apu1950 üzenetére (2022. 11. 25. péntek 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)

valaki siófok környéke?