valaki siófok környéke?
Köszönöm
(Ez egy válasz apu1950 üzenetére (2022. 11. 25. péntek 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)

A délutánt a XIII. kerben töltöm. Szívesen venném látogatásodat.
Helló ma délután bi pasiként szólnék dugnak autóban ! Mezönyárádnál!!
szopnék egy jót ma bp-n

Budapesten ma valaki?
Sziasztok! Ma este Mosonmagyaróvár-Hegyeshalom környékén valaki sexre? Én passzív szőrös maci vagyok.
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Dél Pest környékén keresek fiatal passzív szexpartnert. Autós kaland is érdekel.
Ki aka most szopatni egy jot Bp-n?

A délutánt a XIII. kerben töltöm. Szívesen venném látogatásodat.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn.Sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn.Sportos bi uni srác vagyok
Sziasztok!
25 éves passzív srác vagyok.
Aktív partnerem keresem, aki szopatna és elrendezne a szűk popopsimat.
Utazni tudok, kocsi van.
25 éves passzív srác vagyok.
Aktív partnerem keresem, aki szopatna és elrendezne a szűk popopsimat.
Utazni tudok, kocsi van.
Ma Nyíregyházán az esti órákban szopna Valaki?
Érdi aktív bi?
Nem csak mese legyen!
11.26. Szombat este 10-11 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Kint leszek a zanati m86 felüljárónál mikor beérsz Zanatra egyszerre balra majd át a hídon utánna jobbra és az első lehetőségnél ahol le tudsz menni balra ott fogok állni de ha sokan lesznek ott akkor a hely miatt írj mindenképp . De ha indulsz akkor írj .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
Kukkolhatsz is miközben vibrizem magam és verem csak ird meg hogy ezt szeretnéd .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
Kukkolhatsz is miközben vibrizem magam és verem csak ird meg hogy ezt szeretnéd .
Sziasztok! Passzív srácként keresem azt a partnerem aki alaposan megszopatna és meg is dugna. Én egy 21 éves, átlagos ( pici felesleggel ) testalkatú srác vagyok. Szűk a popsim és kérésre lehet szőrtelen vagy maradthat szőrös is. A felgyülemlett gecit a számba de a popsimba is ürítheted. Órákig bírom a baszást.. ÓRÁKIG!
Elsősorban Somogy és Baranya a célzóna. Helyed legyen mert se a szabadban se kocsiban nem akarok dugni. Csak mert nem! Várom a jelentkezéseteket srácok. Puszi! :*

Sziasztok !
Győr- Moson-Sopronban vagy Vas megyében ma este ráérő és találkozni is akaró biszexuális pár vagy srac jelentkezését várom! Helyem is van a találkozásra ,de természetesen utazni is tudok .
Győr- Moson-Sopronban vagy Vas megyében ma este ráérő és találkozni is akaró biszexuális pár vagy srac jelentkezését várom! Helyem is van a találkozásra ,de természetesen utazni is tudok .
Szeretem a vékony, 20-25 év körüli, aktiv, kanos fiúkat. Van pár ilyen haverom, de szívesen találkoznék új fiúval is