Sziasztok. Hármasban benne lennék, akár heteró akár bi alapon is. Pasival még nem voltam, várom hogy valaki felavassa a számat. Csak Nyiregy, hétköznap délután 5 után.
Masszíroznék ma hellyel rendelkező srácot. Pest megye
Ma 15 óra után valaki Veszprém Pest között?
Sziasztok! Komárom Megyéből keresek. PW!
Most valaki BP?
Szhelyen szopok
Budapesti parok most valaki aki mer is talallkozni ?aktiv vagyok
Ferenc körút környékén valaki?
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Szexpartnert keresek akár hosszabb távra is, ápolt, diszkrét pasi személyében. Részemről is adott. Aktív vagyok.
Reptéri kifutó van valaki?
Hatvanba ma délután kölcsönös orál kocsiban?
Budapesten passzív?
Valaki Fehérváron aki szopna vagy szopatna?
Mai nap ráérő férfiakat, párokat fogadnék egy finom masszázsra vagy házi barátnak is csatlakoznék.Kecskeméten kulturált helyem van,de utazni is tudok!
Sziasztok!
Keresek mára valakit aki szopatna.Hely van Bp-n.Lehetsz hetero bi meleg. Írj ha szopatnál egy jòt .
Keresek mára valakit aki szopatna.Hely van Bp-n.Lehetsz hetero bi meleg. Írj ha szopatnál egy jòt .
13kerbe,felszopót keresek!
Sziasztok. Mindkét részről bi párral ismerkednék.
Fiatal(max 25 éves)lányos shemalet,travit,srácot szopatnék.Olyat aki meglátogatna rendszeresen,beöltözne szexin,csajosan és szeret szopni.
Budapesten kedd délután helyes vékony, sportos sráccal kiverném együtt. Orál is mehet oda-vissza. Hely kell, de nyitott vagyok az alternatív megoldásokra is.