Már meg van ne írjatok
Albertirsa körny?
Fiatal szopni akaró srácot keresek BP Blaha környékén most!!!
Szopatnék Tatabánya Komárom környéke
Sziasztok
Többes szexre keresek aktív vagy uni partnereket.
Bükfürdő környéke .
De hármasba vagy többesbe szivesen utaznék is.
Igényes sportos uni passzív srác vagyok.
Többes szexre keresek aktív vagy uni partnereket.
Bükfürdő környéke .
De hármasba vagy többesbe szivesen utaznék is.
Igényes sportos uni passzív srác vagyok.
Újpesten valaki most?
Szopatnék Szombathelyen!
Ma Cegléden kalandoznék!

Most délelőtt 10 ker pasi hellyel?
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Esztergomban szopható srác?
Ma napközben szopnék szopatnék Kecskeméten
Roma srác aki szopatna??
Szopni szeretnék Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén helyem van, nem leszek hálátlan..
Keszthely környékén igényes urat szopnék mai nap
11ker Bocskai úton aktív srác lenne hosszabb távra??
Még mindig keresem!
Privátba írj!
Problémásak kerüljenek!
Még mindig keresem!
Privátba írj!
Problémásak kerüljenek!
Ma 18 óra után számba élvezhetsz szhelyen,autóban-szabadban
Sziasztok, leszopnék ma valakit Dombóváron.
Ma Cegléden kalandoznék!

Szopni szeretnék Nyiregyen, délután 5 órakor állomás vagy környéke.