Még mindig nem adom fel!
11ker Bocskai úton aktív srác lenne hosszabb távra?
Diszkréció maximális!!!
Bonyolultak kíméljenek!
42éves vagyok.
Privátba írj!
11ker Bocskai úton aktív srác lenne hosszabb távra?
Diszkréció maximális!!!
Bonyolultak kíméljenek!
42éves vagyok.
Privátba írj!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
8-as út környéke?
Pénteken napközben ráérő partnert keresek egyoldalú szopásra!Győr-Veszprém útvonal !
Sziasztok jó farkú pasit keresek akki jól meg dugna!! Ápoltsag diszkrécio higénia fontos hely okk
Mosonmagyaróvár mellett keresek pasit. Helyem van. Szívesen masszírozok is, akár extrákkal is.
Vasárnap ápolt aktív biszex férfi szolnok megyében egy kis szex kalandra?
Sziasztok!
Szopnék ma Bp-n .Lehetsz hetero bi meleg.Napközben hely van.Írj ha érdekel
Hello.irj
(Ez egy válasz kaland27 üzenetére (2022. 12. 07. szerda 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 07. szerda 09:43

Sziasztok!
Sziasztok most valaki dugnà a popom hely okk jó farkú légy S àpolt. Nős pasi vagyok àpolt diszkrét
Állandóra keresek partnert ápolt, normális, diszkrét férfi személyében.
Keresek délelőttre hellyel rendelkező ápolt férfit aki szopatni esetleg dugni is szeretne.
Sziasztok! Péntek késő délutánra/estére keresek hellyel rendelkező, aktív pasit Budapesten. Mindenképp légy sportos, és igényes, 25-40-es korosztály érdekelne!
Sziasztok. Hetero életet élő fiú vagyok(Nem vagyok független) de érdekelnek a Bi dolgok is. Ehhez keresnek egy megbízható ugyanilyen érdeklődésű fiút, párt. Részemről engem csak az aktív dolgok erdekelnek. Igényes jófej szőrtelen fiú vagyok, Ezt fordítva is elvárom. Diszkréció adott és elvárt. Köszi hogy elolvastad.
Kep/Video cserere keresek barmilyen koru ferfit. 25 eves bi ferfi vagyok, benne lennek barmibe
Budapesten ma? Hely ok.
Stadionok buszpályaudvar wc ben valaki a számba adhatná a farkát! Nyelném! Ma este fél 7 körül ott vagyok
Budán szexelnek élvezkednék!
Valaki 10 kerület kölcsönös hoki oral?
Ujhegy auchan