Most éjszaka szopnék egyoldalúan! Kocsidban is ok. Írj és tali! Bp
Biszex párhoz csatlakoznék egy szép nagy sokáig szopható farokkal!
Pénteken 18 orától kalandot keresek!
Most valaki?
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Zugloba keresek kolcsonos oromokre, fiatal, szortelen partnert!
Férfias, értelmes, nem túlsúlyos és diszkrét 30-40 körüli hasonlót keres elsősorban orálra és/vagy hokira Budapesten
Sziasztok BP 17.ker?
Móka Budapesten mostanában? Hely ok.
Közös hoki reptéri kifutó most....
Holnap Délután Solymáron és környékén szopnék (első alkalommal)
Holnap sauna69? Genderfree day...
Most valaki cinkotàra
Most valaki cinkotàn? Hely van.
Most valaki cinkotàn? Hely van.
Miskolcon most valaki hely adott
Valaki ma este passzív vagyok! Budapest
Bp-n pénteken reggel 9 töl 12h-ig,lenne idöm ismerkedni,találkozni autom van.Ápolt értelmes pasit leszopnék,ha igényli viszonozhatja...várom jelentkezésed..
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok. Biszex férfitagú párral ismerkednék Hajdú-Bihar megyében akik bevezetnének az orális játékba.
Hello
Ma 17 órakor Győrben valaki?
Ma 17 órakor Győrben valaki?
Passzivat állandóra., Pápán....