Sziasztok !
Ma este Budapesten Aktív vagy Uni pasit keresek , hely is megoldható Gellért tér közelében .
privát üzenetet írj légyszi.
Ma este Budapesten Aktív vagy Uni pasit keresek , hely is megoldható Gellért tér közelében .
privát üzenetet írj légyszi.
Biszex férfitagú párt vagy nagyobb mérettel rendelkező biszex férfit keresek ma vagy holnap estére. Pasival csak kölcsönös orális szex érdekel. Idősebbek túlsúlyosak nem az eseteim. Helyem van Kecskeméten.
Dánszentmiklós 405ös út?pasi kocsival?
Ma estére keresek egy aktív pasit Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok fogadni tudok
Szopnék Szarvasnál!
NYIREGYHÁZÁN igényes pasit keresek aki szopatna
.
.
Helló!
Szombathelyen Szopnék helyem nincs most.Autós dolog is érdekel.
Sziasztok most tali sex Soroksár körny autóban!?
(Ez egy válasz Stuyisim üzenetére (2022. 12. 09. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 09. péntek 19:43

Helló!
Holnap Táborfalva környékén mackós pasi 40 felett?
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Most éjszaka kit szophatok le? Budapest, Nagyvárad Térnél vagyok. Kocsidban is ok. Macis idős is ok. Írj és tali!
Délelőtt Cegléden kalandra partner?
Mai nap du. 15-16 óra között a Csömöri Auchan parkolójában keresünk bi csajt vagy bi uni pasit csak orálra mindenki mindenkivel alapon. Pasiknál kisebb méret előny.Tisztaság inelligencia elengedhetetlen. Szép napot mindenkinek! ( magadott email címre várjuk az érdeklődőket ,fotó előny)
Bi parokhoz csatlakoznek aktiv vagyok bp-n
Biszex érdeklődésű értelmes, igényes emberekkel barátkoznék

Sziasztok! Veszprém-Siófok között uni vagy aktív srác ráérne kora délután?
Dány-Kóka-Zsámbok?
Privátba írj.
Privátba írj.
Kalandot keresek Nyiregyen, helyem nincs, de mindenben benne vagyok, írjon aki szeretne jól eltölteni egy kis időt

Szopni imádó partnerem keresem...Pápa.....