Sziasztok, ma este Árpadfürdőben keresünk kalandot. Privát üzenetben várjuk az ötleteket, jelentkezőket. Elsősorban pár, de szóló pasi, nő is.
Sziasztok. Közös hoki? Bp
Passzív fiatal srácot keresek Gyál Vecsés környékén. Valaki esetleg? Hely jó lenne.
Vasárnap este Nyíregyháza és környékén partnert keresek.
Szegeden vki? rendszeresen sportoló, jó képű, borostás, bi, férfias srác vok, hely ok.
Sziasztok ! Szerda éjszakára, es csütörtök délelőttre keresnék 1 vagy kett aktív férfit kinek van helye ! Hegyeshalom,Győr, Komárom útvonalon.! Én vékony, csupasz, kis cicik, szopathato, jól baszhato volnék, lehet vidizni is,

Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Most reggel bi kaland? Hely van 22 ker
Segítségre van szükségem, cserébe meg csinálok bármit privátban írj
Kovalter Győr 11ora......gangbang.....Gyertek aki élvezni akár.....Aki nemmeraz kukkolhat!
Bi parokkal ismerkednek bp-n hely kell aktiv vagyok
Busapest? Ferfias esetleg macis pasi?
Tapolca Badacsony környékén párhoz csatlakoznék.
Bi dolgokban benn volnék.
Bi dolgokban benn volnék.
Marcali-Balatonmária környékén farokverés két pasival?
Sziasztok! Bi passzív pasiként holnap Szarvasnál szopnék , nyalnék! Többit privátba!
Sziasztok! Ma délután keresek valakit akinek van helye és szeretne egy jót szopatni..
írj és beszéljük meg

Sziasztok, most szívesen szopnék egy szép csupasz farkat,végig sok nedűvel. Kocsiban a XVI. ban
(Ez egy válasz sonic82 üzenetére (2022. 12. 16. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali. Hétfőn este kazincbarcikán szívesen látnék vendégül magamnál valakit,aki hátradőlve hagyná hogy egy farokra éhes pasi órákik kényeztesse.
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Ma éjszaka leszopnám normális partnerem. Bp valaki?