Ma este 10utan szopnek valakit autoban, Miskolc déli részén.
Ma este kamionos akit le szophatnek??
Miskolc Mezokovesd kornyeken
Miskolc Mezokovesd kornyeken
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!!
e-mail ment!!!!
(Ez egy válasz Norbi8611 üzenetére (2022. 12. 20. kedd 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia
Szólj ha Egerbe jössz.
Szívesen leszoplak. (Ez egy válasz cigi35 üzenetére (2022. 12. 20. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szólj ha Egerbe jössz.
Szívesen leszoplak. (Ez egy válasz cigi35 üzenetére (2022. 12. 20. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello, Aréna környékén szopnék fiatalos ápolt nagy faszt.
Kb 1-1,5óra múlva reptér közelében valaki aki szopna viszonzás nélkül?
Dunaharaszti. Aktív barátom keresem. Csak menni tudok ....
Helló! Budapesten keresek rendszeres diszkrét találkozásokra jófej havert. Hely jó lenne, ha lenne

keresek egy Aktív pasit aki szeret torkon dugni passzív pasi vagyok Privát írj búvóhelyem nincsen !
Sziasztok,ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Helyem van Szentendrèn
Üdv mindenkinek Ha van egy igazi férfias Bika Szerencs és Sárospatak felé aki szeret szopatni és dugni sőt nagyon perverz irjon priváltba nekem.
Sziasztok, Budapesten valaki? (Aktívat keresek.)
Szia, sziasztok,itt vagyok csak Heves megyében
(Ez egy válasz zuluka üzenetére (2022. 12. 20. kedd 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
meleg vagy bi pasit keresek átlagos vékony testalkattal
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Megbízható,diszkrét aktívot,aktívokat keresek,aki rendszeresen nőként használna,többszöri anál,sok nyelés.
Sárvár-Szombathely ma délelőtt valaki?
ismerkednék egy pasival aki szeretne dugni torkon is lehet és van búvóhelye Dabas közelében Passzív bi pasi vagyok
Győr-Pápa-Veszprém környékén valaki talizni? Akár napközben is
helyem van, utazni sem gond
Leginkább uni vagy aktív srácot keresek, esetleg kíváncsi heterót

Leginkább uni vagy aktív srácot keresek, esetleg kíváncsi heterót