Jász-Nagykun-Szolnok megye? Aktív partneremmel talàlkoznèk!
Holnap reggel (30-an) Pesten leszek....
A Keleti kornyeken keresek aktiv bikat.
Lehettek keten is!
A Keleti kornyeken keresek aktiv bikat.
Lehettek keten is!
Ki szopna most reggel6 utan? Bp.-n
Sziasztok! Aktív férfi törökszentmiklós ès környéke? Taliznèk
délelőtt 9 után szívesen szopatnék egyet
69 is játszik. Írj valamit, hogy megtaláljalak
Nem lesz túl sok időm úgyhogy most ha lehet a felesleges köröket kihagynám.

Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Sziasztok 31 éves pasi ismerkedne párral vagy hölggyel, minden jóra nyitott vagyok, kedves, ápolt vagyok, csupasz intim,
Holnap napközben is szívesen találkoznék, Borsod és Heves megyéből. Privibe írj
Holnap napközben is szívesen találkoznék, Borsod és Heves megyéből. Privibe írj

Ki szopatna ma este Bpn?
sziasztok Vasmegyében kiverném valakinek a faszát...
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias macis pasi vagyok.

Győrben valaki? Esténként ráérek, helyem sajnos nincs. Minden jóban benne vagyok, megbeszélés kérdése. 21 éves, macis srác vagyok.
Sziasztok
Most valaki Kecskeméten? Van egy szabad órám! Írjatok privátban!
Most valaki Kecskeméten? Van egy szabad órám! Írjatok privátban!
69 éves ápolt férfi vagyok, ma este leszophatnál. Van helyed?
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2022. 12. 28. szerda 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Ápolt fiut,férfit leszopnék. 43 éves férfi vagyok. 13ker
Férfi haverommal keresünk harmadiknak uni fiút vagy lányt Budapesten. Hely ok.
Péntek kora reggelre keresek potens aktív partnert !Hegyeshalom-Tata útvonalon!