Most éjszaka autóst szopnék egyoldalúan! Bp. Nagyvárad Tér mellett vagyok. Számba, arcomra élvezhetsz. Köcsög vagyok.
Kor, alkat mindegy.

01.02-án Győrben hellyel rendelkező uni aktív partnert/partnereket keresek újévi szexhez.
Székesfehérvár-Budapest útvonalon holnap igényes, fiatal fiú??
Biszex férfitagú párral ismerkednék ahol a férjet kényeztetnénk orálisan élvezésig a feleséggel együtt, vagy a felesége előtt, az ő irányításával.
Irsa Dános?autós pasi?
Ma valaki Ráckeve környéken hely van akár szállásként is
Sziasztok! Idős aktív urat keresnék. Hátha. Üdv
Bi parok ?aktiv vagyok bp-n
Aktív férfivel szexelnék ma este. Helyem van. Én 33 éves, 168 cm, 70 kg, passzív fiú vagyok. Szeretek hosszan szopni és a popsim is jól dugható.
Sziasztok! Igényes, nagyméretű férfiként keresnék 40-50 közötti, igényes, bisex párt. Lehetőség szerint hosszú távra.
Sportos keményfarkú Kalocsa és környéke ☝️
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Fogadnék délután Budán! Igen csak van kedvem szexelni!
ma 18.00 utan dél pesten szopnék az autómban

Sziasztok,
Boldog új évet
Ma délután este valaki ?jó lenne így indítani az évet ,bi uni vagyok minden èrdekel biztonságosan.Helyem van Szentendrèn.
Boldog új évet

Ma délután este valaki ?jó lenne így indítani az évet ,bi uni vagyok minden èrdekel biztonságosan.Helyem van Szentendrèn.
Olyan parokhoz szivesen csatlakoznek akik passziv bi sracot keresnek. Szolo sracokat nem keresek.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Ma délutánra keresek egy nagyfarkú aktiv pasit közös masztira.. ha jó a farkad, kiverném neked,de tele is gecizheted az arcom. Kocsim van, autós tali
Pest megyében fiatal srác esetleg? Kis kalandra?
Szia mindenkinek és Buék! Ma valamikor Szívesen megosztanám a farkam!