Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Buék ! Heves, Nógrád, Borsod megye ?
Peugeot 206osbma este fel 7 körül a Szépvölgyin innem volt esetleg?
Szolnokon megyéből van valaki akit érdekelne egy kezdo.bisex pasi ? 27 eves vagyok mackos alkattal (szűz pospival)
Vác Dunakeszi környékén valaki?
Ma estére keresek közös hokira, kölcsönös orálra partnert. Helyem van, de utazni is tudok.
Orális szexhez keresek partnert,partnereket Pécsett és környékén.Kor,alkat nem számít.Ápoltság,diszkréció viszont igen.
Ma este Szépvölgyi?
Ma Fehérváron lenne kedve valakinek kukkolni miközben a kocsim mellett masztizok?
Privátba jelezz és megmondom hol és mikor!
Privátba jelezz és megmondom hol és mikor!
Szerdán,napközben aktívot meglátogatnék Kiskunfélegyháza környékén.
Monor környékén aktív pasi? Előny a kisebb farok.
Budán szopatnék, szopnék , élvezkednék
Szívesen szopnék! XIII. Helyem van most valaki?
fehérváron, vagy környékén (max. 50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Budapesten valaki?
Egerben hellyel rendelkező fiatal srác kalandokat keres. Ha érdekelhet, és meg tudsz látogatni, írj bátran. A részleteket privátban megbeszéljük.

Sziasztok! Írj, ha szeretnél jönni hozzám Ingyenes egész testes 1,5 órás testmasszázsra. Tanultam és van masszázs ágyam. (Budapest)

Sziasztok!
Bi pár, Bi párokat Urakat, Hölgyeket vár.
Ma délutántól, jó idő töltéséhez! Max este 22:00-ig.
Hely van, várunk
benneteket, a többest is szeretjük!
Helyszín SZÉKESFEHÉRVÁR központ!
Írjatok!!!!!
Bi pár, Bi párokat Urakat, Hölgyeket vár.
Ma délutántól, jó idő töltéséhez! Max este 22:00-ig.
Hely van, várunk
benneteket, a többest is szeretjük!
Helyszín SZÉKESFEHÉRVÁR központ!
Írjatok!!!!!
... délalföldön keresek utazni tudó bi, bikíváncsi tökös partnert... nős vagyok.... titkos kalandot keresek. csak nálam, csak napközben...