Monor környékén aktív pasi? Előny a kisebb farok.
Budán szopatnék, szopnék , élvezkednék
Szívesen szopnék! XIII. Helyem van most valaki?
fehérváron, vagy környékén (max. 50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Budapesten valaki?
Egerben hellyel rendelkező fiatal srác kalandokat keres. Ha érdekelhet, és meg tudsz látogatni, írj bátran. A részleteket privátban megbeszéljük.

Sziasztok! Írj, ha szeretnél jönni hozzám Ingyenes egész testes 1,5 órás testmasszázsra. Tanultam és van masszázs ágyam. (Budapest)

Sziasztok!
Bi pár, Bi párokat Urakat, Hölgyeket vár.
Ma délutántól, jó idő töltéséhez! Max este 22:00-ig.
Hely van, várunk
benneteket, a többest is szeretjük!
Helyszín SZÉKESFEHÉRVÁR központ!
Írjatok!!!!!
Bi pár, Bi párokat Urakat, Hölgyeket vár.
Ma délutántól, jó idő töltéséhez! Max este 22:00-ig.
Hely van, várunk
benneteket, a többest is szeretjük!
Helyszín SZÉKESFEHÉRVÁR központ!
Írjatok!!!!!
... délalföldön keresek utazni tudó bi, bikíváncsi tökös partnert... nős vagyok.... titkos kalandot keresek. csak nálam, csak napközben...
Bi pasis párral ismerkednék.
Ma 18tól királyban szopatok, borotvált, formás farkam van, nem macis, csajos pasit, cd/transz nagyon izgat, kipróbálnám.
Ajka környékén valaki közös orál?
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 02. hétfő 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 02. hétfő 09:53
Törölt felhasználó (4583522)

Miskolcon ma valaki?
Kozos hoki, orál...
Kozos hoki, orál...
KIrály utca 2 körül?
(Ez egy válasz Marabu20 üzenetére (2023. 01. 02. hétfő 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! '12 után szexmoziban ?
Közös maszti,vagy kukkoló ahogy masztizom autóban?
Veszprémi pasi masztiját megnézném,közös maszti....
De kár, hogy nem erre felé
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 02. hétfő 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 02. hétfő 11:20

Törölt felhasználó (4668005)

Hellò!
Most Èrden valakit èrdekel egy 20/5 farok.
Kocsiban is okè.
Most Èrden valakit èrdekel egy 20/5 farok.
Kocsiban is okè.