Aktív vagy bi partnert keresek Békés megyében. Utazom.
Vác Dunakeszi környékén valaki?
65 éves, full meleg szegedi pasiként fiatal (18-25 év közötti [esetleg pár évvel felette, de max. 30 éves]) srácot, akár srácokat szopnék, illetve leszopnék! Viszonzást nem várok, mert 2014-ben prosztata túltengés miatt ki kellett venni a prosztatám, azóta nincs gecim, de ha akar valaki, akkor szophat! A csókolózás nem áll tőlem távol, de nem kötelező! Az anál szexet se az aktív, de a passzív oldalon NEM gyakorlom, ne is győzködj! Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO ANYAGIAK!
Nyíregyen napközben közös maszti, orál?
Győrben szopnék ma délelőtt
Ma Kecskeméten szopnék.
Sziasztok!
Esztergom környékén cumiznék.
43/180/90
Esztergom környékén cumiznék.
43/180/90
Olyan pasit keresek akit szophatnék rendszeres lenne a legjobb, de ha csak kipróbálnád milyen ha pasi szop az is oké. Helyem van Budapesten 41 éves magas férfias vagyok. Csak olyan írjon aki komolyan gondolja. Higiénia, diszkréció, egészség adott elvárt.
Ha csak kivernéd előtem vagy azt szeretnéd, hogy csak kézzel fejjelek meg az is érdekel. Ha nemszeretnéd magad felfedni hanem anoním akkor lehet maszkban vagy lakás gloryhole is
Ha csak kivernéd előtem vagy azt szeretnéd, hogy csak kézzel fejjelek meg az is érdekel. Ha nemszeretnéd magad felfedni hanem anoním akkor lehet maszkban vagy lakás gloryhole is
Szopatót keresek! Olyat aki szeret dominálni, és tud jönni! Békés-megye!
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Egerben hellyel rendelkező fiatal srác kalandokat keres. Ha érdekelhet, és meg tudsz látogatni, írj bátran. A részleteket privátban megbeszéljük.

Érdi aktiv bi?
Nyugodt, hosszas, lightos lazulásra keresek egy férfit. Csakis simogatás, mellbimbó izgatás, kézimunka. Csókolózás, seggnyalás és anál abszolút nem izgat, ne is erőltesd kérlek. Esetleg a szopást kipróbálnám, de csakis egyoldalúan, tehát én szopnék, viszonzás kizárt.
Ne légy folyósan kövér, kis pocak belefér.
Intim területen légy legalább rövidre nyírva.
Legyen minimum 17x5 cm-es intim méreted és TÉNYLEG SOK SPERMÁT TUDJ ÉLVEZNI.
Legyen heti 1-2 alkalommal, több órára szabadidőd, napközben.
Ne légy folyósan kövér, kis pocak belefér.
Intim területen légy legalább rövidre nyírva.
Legyen minimum 17x5 cm-es intim méreted és TÉNYLEG SOK SPERMÁT TUDJ ÉLVEZNI.
Legyen heti 1-2 alkalommal, több órára szabadidőd, napközben.
Reggel 7-8 között valaki leszopna a 13-ban?
Sziasztok! Holnap, azaz kedd reggel valakivel egy közös hoki?
Sziasztok.Holnap Miskolc?
Szerdán Miskolcon leszopnák valaki. Van helyem.
Most éjszaka szopnék! Meg is baszhatsz, ha akarsz. Tág vagyok, gumim van. Köcsög vagyok.
Vagy kocsidban vagy parknál vagy nálad. Arcomra, számba mehet. Bp.

Sziasztok ha vant bi passziv bi pasi vagy pár aki mer és akar is talizni az keresen privátba.diszkréció higénia alap
Sopronban ki baszna most popoba?
Hely van.
Hely van.