szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Siófokon szopnék bárkit, korhatár nélkül, csütörtökön és pénteken reggel 6 kor. Kocsiban is. Tövig nyelem. Torkoztass meg kedvedre!
Ózd környékén nagy farkú pasit keresek minden jóra !
Sziasztok! Ma 13 ora korul van helyem a 13-ban aktiv vagy uni pasit keresnek szopasra dugasra minden jora! Biszex vagy meleg hetero nem!!!!
33 éves, 168 cm, 70 kg, passzív bi fiú vagyok. Szeretek hosszan szopni és a popsim is jól dugható. Aktív férfival ismerkednék.
Valaki reggel 7-8 között szopna a 13-ban a lakásomon?
Reggel 6 utan Miskolc déli részén autóban szopnék.
Sziasztok!
Péntek reggeltől Pesten leszek, szívesen találkoznék valakivel lakásban. Nyitott vagyok....
Péntek reggeltől Pesten leszek, szívesen találkoznék valakivel lakásban. Nyitott vagyok....
Sziasztok!
Pénteken reggeltől Pesten leszek, szívesen találkoznék valakivel lakásban. Sokmindenre nyitott vagyok.
Pénteken reggeltől Pesten leszek, szívesen találkoznék valakivel lakásban. Sokmindenre nyitott vagyok.
Alföldi régió, vékony v. sportos srácnak szopnék, nyalnék, enyhe pervi is pké.
Szerdán napközben Cegléden kalandoznék!
15 - 16 között Ceglédről az M4 pályán MO felé, szívesen félre állnék, hogy a farkammal valaki játszadozzon!
Privátban bővebben!
Privátban bővebben!

Sziasztok most valaki szex? Dugd a popom kedvedre 2 kerület Ben akkàr kocsiban is de szopok is!!!!

Törölt felhasználó (4687510)

Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok! Aktív-uni, helyes-férfias pasik Nyíregyházán?
Aktív bikát keresek Miskolc Mezőkövesd Tiszaújváros környékéről
Sziasztok! Holnap délután 15-17 óra között szopnék helyem van!
Nagy farkamra keresek fincsi popot vagy szopni imádot szép 18.5 enyhén barna farkam.csak valos emberek és párok leveleit várom.házibarát szerep is érdekel
Holnap 12 15 közt Hatvan Budapest ismerkednék
Sziasztok.
Veszprémben keresek passzív srácot.
Veszprémben keresek passzív srácot.