Holnap reggel szopatnék 6-tól Pesten.
Ma napközbe szopnék szopatnék Kecskeméten
Szia. Merre a 13.-ban?
(Ez egy válasz zolcsi19 üzenetére (2023. 01. 05. csütörtök 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok szép reggelt kívánok!! Jó farkú pasit keresek,akki kocsijàban vagy itt a meló helyemen megdugna!!! 2 kerület Hűvösvölgy környéke de szopok is de azt privinv vagy telefonon meg beszéljük.
Délelőtt,kora délután Keszthely környékén valaki?
Irtam privátba
(Ez egy válasz parhozfiut7874 üzenetére (2023. 01. 05. csütörtök 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 05. csütörtök 06:11

Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Sziasztok szép reggelt kívánok!! Jó farkú pasit keresek,akki kocsijàban vagy itt a meló helyemen megdugna!!! 2 kerület Hűvösvölgy környéke a szopàs is izgat de annak van feltétele.
Ózd környékén nagyfarku fiút kényeztetnék !
Valaki jönne szopni a 13-ban Pesten?
Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Sziasztok!
Csütörtök vagy péntek délelőttre keresek kölcsönös orálra férfi patnert. Helyem nincs sajnos, de tudok utazni BPn belül.
Ápoltság a fontos, kor, alkat nem számít.
Szép estét.
Csütörtök vagy péntek délelőttre keresek kölcsönös orálra férfi patnert. Helyem nincs sajnos, de tudok utazni BPn belül.
Ápoltság a fontos, kor, alkat nem számít.
Szép estét.
Valaki veszprem környéken? Passzív srácot keresek.
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Vagy csütörtök délelőtt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 04. szerda 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 04. szerda 18:15
Törölt felhasználó (4617962)

Ma éjjel valaki a környéken?
Sziasztok. Lenne esetleg Miskolcon hajnal 2kor valaki,akit le szophatok?Autoban akár?
Hatvanas barát feleség képeire maszti üzi
Csütörtök napközbe szopnék szopatnék Kecskeméten
Ha csak gyorsan ürítenél egyet gyere élvezz rám! Helyem van! Akár azonnal is jöhetsz!
Péntek vagy szombat estére keresünk fiatal bi pasit Balatonfenyvesre egy hármas gabalyodáshoz!!!!!!!!!!!!!